Sannan Ruokakassi henkilöstölle?

Sannan Ruokakassi on pidetty henkilöstölahja ja -etu ja helppo tapa kannustaa henkilökuntaa syömään monipuolista, terveellistä ja laadukasta ruokaa. Pääkaupunkiseudun sekä Turun ja Tampereen seutujen kattava toimitusalueemme varmistaa, että henkilöstönne pääsee nauttimaan helpommasta arjesta.

Ota yhteyttä!

Lahjaksi tai jatkuvana etuna

Valitse Sannan Ruokakassi henkilöstölle kertaluontoisena lahjakorttina, tietylle ajanjaksolle tai jatkuvana etuna, esimerkiksi terveyttä edistävänä vaihtoehtona lounasseteleille. Riippuen nykyisen ravintoedun arvosta, voi henkilökunta esimerkiksi valita vastaavan arvon mukaan ruokakassitoimituksia tai yritys voi maksaa osan palvelun loppuhinnasta. Jätä yhteystietosi alhaalla olevaan lomakkeeseen, niin voimme keskustella juuri teille sopivimmasta vaihtoehdosta.

Arkea helpottava palvelu työntekijälle

Kun valitset Sannan Ruokakassin henkilöstölle, mahdollistat työntekijöille enemmän aikaa läheisten kanssa.

Kun raaka-aineet toimitetaan kotiovelle ja reseptit on valmiiksi suunniteltu, aikaa jää monelle tärkeälle asialle: perheen kanssa yhteisen ajan viettämiselle, hyvästä ruoasta nauttimiselle, liikunnalle ja levolle sekä palautumiselle.

Parempi ruoka, energisempi elämä

Laadukas, terveellinen ja monipuolinen arkiruoka on jaksamisen kulmakivi. Kun valitsette henkilöstölle Sannan Ruokakassin, kannustatte samalla terveellisiin elämäntapoihin.

Monipuolisen tuotevalikoimamme kaikkien ruokakassien reseptit ja raaka-aineet on huolella suunniteltu ja valittu Sannan, ravitsemusneuvonantajan, toimesta.

Vastuullinen vaihtoehto

Ruoan alkuperä on meille ensiarvoisen tärkeää ja haluamme osaltamme edistää kestävää kehitystä ja kulutusta. Teemme jatkuvasti töitä löytääksemme mahdollisimman hyvälaatuisia, eettisesti ja ympäristöystävällisesti tuotettuja raaka-aineita ja tuotteita.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!