Henkilöstöetu

Food & Co Ravintola Varma tarjoaa sinulle 45 € arvoisen edun, jonka voit käyttää ihanan arkiruuan kokkaamiseen!

Tilaa helpot reseptit aineksineen kotiovellesi. Saat 15 € alennuksen kolmesta ensimmäisestä ruokakassista kun teet tilauksen jatkuvana tilauksena. Käytä kassalla koodia VARMA45 lunastaaksesi edun.

Seuraavista kahdesta tilauksesta alennus tulee automaattisesti. Jatkotilaus on joustava: voit jättää toimituksia väliin tai perua tilauksesi milloin tahansa.

Tilaa tästä

Mikä on Sannan Ruokakassi?

Sannan Ruokakassi on ihanan arjen resepti: tilaa, kokkaa, nauti! Suunnittelemme reseptit ja tuomme ne aineksineen kotiisi kerran viikossa. Palvelun avulla luot elämääsi lisää makua ja aikaa.

Voit jättää pois kysymyksen ”mitä syötäisiin”. Kaupassakäynti heräteostoksineen vähenee, kun sinun ei tarvitse keräillä aineksia arki-illallisiin. Mitoitamme ainekset reseptien mukaan, joten ruokahävikkiä ei synny. Säästät rahaa ja luontoa!

Kaiken tämän myötä ajattelemme, että arki voi olla yhtä nautinnollista kuin viikonloppu ja loma! Kun kokkaus on helppoa ja nopeaa, myös ruuasta nauttimiseen yhdessä jää enemmän aikaa.

Aloita tilaaminen tästä

Miten se toimii?

Valitse houkuttelevimmat ruuat 10 viikoittain vaihtuvan reseptin joukosta. Toimitamme ne aineksineen kotiovellesi. Selkeiden reseptien avulla osaat laittaa herkullista ruokaa, joka maistuu kaikille ikään katsomatta.

Tilaa sopivin oletuskassi. Ensimmäistä kertaa tilatessasi pyydämme sinua valitsemaan 5 oletuskassin joukosta. Kysymme tämän, jotta voisimme lähettää sinulle sopivimmat reseptit mikäli et halua valita reseptejä itse. Valmiiksi mietitty kokonaisuus on aina monipuolinen!

Toimitamme ruokakassin kotiisi sunnuntaina. Saat tiedon toimitusajasta torstaina 1,5 tunnin tarkkuudella.

Kokkaa ja nauti. Vaihtelua, uusia ruokalajeja ja ihania hetkiä läheistesi kanssa.

Tutustu resepteihin

Usein kysyttyä

Mitä Sannan Ruokakassi sisältää?

Sannan Ruokakassi sisältää oletuskassin tai valitsimiesi reseptien ainekset. Jokaisen ruuan raaka-aineet on pakattu omaan paperipussiinsa. Reseptit on jaettu selkeisiin kuvallisiin vaiheisiin. Tällä paketilla kokkaat helposti ja onnistut!

Kuinka monta ruokaa voin valita?

Voit valita 3 tai 4 reseptiä valintasi mukaan. Sannan Ruokakassi on saatavilla kahdessa koossa: pieni (2:lle) tai iso (4:lle). Molempiin kokoihin on mahdollista valita joko 3 tai 4 reseptiä.

Sopiiko erityisruokavalioon?

Sannan Ruokakassi soveltuu moniin erityisruokavalioihin kuten kasvisruokavalioon, gluteenittomaan tai laktoosittomaan. Näet jokaisen reseptin allergeenit ja ainesosat valitessasi reseptejä.

Mihin sitoudun?

Tilauksemme eivät koskaan ole määräaikaisia eikä palvelussamme ole irtisanomisaikaa. Voit jättää toimituksia väliin aina kun haluat, tai peruuttaa tilisi milloin tahansa.

Käytä koodia: VARMA45

Jäikö kysyttävää?

Palvelemme sinua arkipäivisin 10-16.

Tavoitat meidät puhelimitse (075 325 2858) ja sähköpostitse (asiakaspalvelu@sannanruokakassi.fi).