Uudenvuodenlupauksemme

Kuten monet asiakkaamme, mekin teimme vuodelle 2020 muutaman uudenvuodenlupauksen. Lue blogistamme, mitkä asiat me nostamme lupauksen arvoisiksi uudelle vuosikymmenen alulle!

 

Uuden vuosikymmenen alku innosti meidätkin tekemään tavallista useamman uudenvuodenlupauksen. Monellehan uudenvuodenlupaukset liittyvät terveellisiin elämäntapoihin, liikkumiseen ja ruokailuun, tai päivittäisiin valintoihin; miten elän parempaa, stressittömämpää elämää.

Koska koko palvelumme pohjana on teidän, asiakkaittemme, arjen helpottaminen, oli luontevaa tehdä lupauksia, jotka entisestään helpottavat ja parantavat teidän elämäänne, ja ehkäpä myös auttavat niiden omien uudenvuodenlupaustenne kanssa! Monet lupauksista ovat myös saaneet alkunsa teidän toiveistanne. Muistattehan siis kertoa toiveistanne ja ajatuksistanne jatkossakin!

Helpotusta arkeen – nopeammat reseptit

Jatkossa jokaisessa ruokakassissamme on vähintään yksi nopeampi ja helpompi resepti, myös Vegekassissa! Tätä on toivottu todella paljon, ja olemmekin superiloisia, jos saamme kuulla, helpottuuko arkenne tämän muutoksen myötä. Lisäksi annamme edelleen reseptivihossa vinkkejä siitä, mitä osia ruoista ja resepteistä voit valmistella jo vaikkapa edellisenä päivänä etukäteen.

Kokkausaikoihin vaikuttaa toki moni asia alkaen jokaisen omista tavoista, kokemuksesta, välineistä ja tiloista. Kannattaa panostaa laadukkaisiin välineisiin, kuten teräviin ja hyviin veitsiin – ruoanlaiton nopeuttamisen lisäksi ne tekevät kokkaamisesta ylipäätään miellyttävämpää!

Helpota siis kiireistä, harrastusten täyttämää arkea ja kokkaa tämä ruoka silloin, kun on kaikkein tiukin aikataulu. Kannattaa siis maanantaina kurkistaa reseptivihko läpi ja suunnitella ruokien valmistuspäivät tämä huomioon ottaen; ei ole mikään pakko kokata ruokia siinä järjestyksessä, kuin ne reseptivihossa ovat!

Ruokakassiemme tomaatit ovat aina suomalaisia NAMS tomaatteja

Me Sannan Ruokakassilla halusimme tehdä uudenvuodenlupauksen; tomaattimme ovat aina suomalaisia, ympäri vuoden. Myös tämä on ollut pitkään myös teidän toiveenne.

Lähiaikoina saatte kuulla lisää NAMS tomaattien kasvatuksesta ja mausta, pysykää siis kuulolla!

Ylivoimainen laatu

Laadukkaat raaka-aineet ovat mielestämme aivan ykkösasioita ruokakassissa. Olemmekin ottaneet viime aikoina isoja askelia laadunhallintamme saralla. Siksi lupaamme, että tuotteiden laatu on aina vähintään kuin itse kaupasta valittua, tai parempaa. Mikäli jostakin syystä koet, ettemme ole tälle tasolle päässeet, saat huonon tuotteen hinnan takaisin – sen verran sydämen asia tämä meille on.

Laadukkaiden, ehjien ja tuoreiden tuotepakkausten, vihannesten ja hedelmien lisäksi laatu käsittää mielestämme monia muitakin asioita. Kuka tuotteen tuottaja on? Millaisia arvoja he kannattavat? Miten ympäristö ja eettinen vastuu on huomioitu koko tuotantoketjussa? Näitä asioita käymme jatkuvasti läpi, ja pyrimme löytämään ne parhaat, joka näkökulmasta laadukkaimmat tuotteet ruokakasseihimme – jotta teidän arkenne helpottuisi.

Oletko törmännyt johonkin uutuustuotteeseen tai tuottajaan, joka voisi olla kiinnostava meille? Tutkimme mielellämme uusia, pienempienkin tuottajien tuotteita, joten vinkkaa ihmeessä. Kenties suosikkituotteesi löytyy joskus kassistamme!

Arkea helpottavat extratuotteet

Olet kenties jo tutustunut Hedelmäkassiimme – extratuotteeseen, jonka voit tilata joko kertatoimituksena tai jatkuvasti ruokakassisi ohessa. Näemme näissä extratuotteissa huimasti potentiaalia arjen helpottamisessa; miksi emme siis lanseeraisi uusia tuotteita, joita voit tilata ruokakassitoimituksesi yhteydessä? Vähemmän kauppareissuja, vähemmän turhia kuljetuksia, enemmän aikaa niille asioille, joita oikeasti haluat tehdä. Aivan, kuten olemme aina ajatelleet.

Otimme kunnianhimoisen tavoitteen; joka kuukausi lanseeraamme uuden extratuotteen valikoimiimme! Tammikuussa aloitimme heti Maustekassilla, joka sisältää ne yleisimmät öljyt, mausteet ja kastikkeet, joita oletamme asiakkaittemme kotoa löytyvät ruokiamme kokattaessa. Maustekassi on siis aivan esimerkillinen arjen helpottaja, olit sitten uusi ruokakassitilaaja ja vasta aloittamassa ”Sannalaisen” polkuasi, tai jo kokenut ruokakassipalvelun käyttäjä – maustehylly kun kaipaa säännöllisesti täydennystä, ja nämä tuotteet ovat varmasti olleet kovassa kulutuksessa.

Maustekassi jää tarjolle pysyvästi, mutta kaikki extratuotteemme eivät tule olemaan jatkuvasti tarjolla vaan enemmän ajankohtaan sidottuja tuotteita sisältäviä paketteja. Jos siis jossain kuussa huomaat extratuotteen, joka on PAKKO saada, kannattaa olla nopea! Kerromme uusista extratuotteista uutiskirjeessämme, etusivullamme sekä sosiaalisen median kanavissamme – ota kanavat siis seurantaan!

Ehkä tykkäisit myös näistä artikkeleista:

Sannan Ruokakassin toiminta päättyy

Haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme viimeisen 11 vuoden aikana. Näiden vuosien aikana Sannan Ruokakassi on ilahduttanut ja helpottanut tuhansien arkea. Toimintamme…

Lue lisää

Tilaa, kokkaa ja nauti! Emma Gaalan kotimainen menu nyt Sannan Ruokakassissa

Sannan Ruokakassi sponsoroi kotimaisen musiikin suurinta juhlaa, Emma Gaalaa, joka pidetään perjantaina 6.5. Helsingin Jäähallissa. Gaalassa jaetaan palkinnot vuoden kovimmille…

Lue lisää

Näin teemme arjestasi ihanampaa

Oletko ajatellut, että ihan tavallisista arkipäivistä olisi mukava nauttia hieman enemmän? Ehkä oletkin keksinyt arjen piristämiseen jo monta tapaa: kävelylenkit…

Lue lisää