Tomaatti-basilikapasta

Kermainen tomaatti-basilikapasta on nopea ja helppo arkiruoka!

Tarvitset:

  • Basilikaa, 1 rasia
  • Parsakaalia, 1 kpl
  • NAMS kirsikkatomaatteja, n. 400 g
  • Mozzarellaa, 1 kpl
  • Spagettia, 1 pakkaus
  • Kuohukermaa, 1 dl
  • Chilihiutaleita
  • Kuivattua oreganoa
  • Maitoa
  • Oliiviöljyä
  • Suolaa
  • Vehnäjauhoja/maissitärkkelystä
  • Valkosipulinkynsiä

Tomaatti-basilikapastan valmistusohjeet:

1. Keitä n. 400 g spagettia pakkauksen ohjeen mukaan. Leikkaa parsakaali nupuiksi ja anna kiehua pastan kanssa loppuvaiheessa jokunen minuutti.

2. Kuumenna 1 rkl oliiviöljyä tilavassa kattilassa. Kuullota kirsikkatomaatit (n. 400 g) kuumalla pannulla 2-3 min. Alenna lämpötilaa ja lisää joukkoon 3 puristettua valkosipulinkynttä. Kuullota vielä 2 min.

3. Kastike: Sekoita tomaattien joukkoon kattilaan 1 rkl vehnäjauhoja/maissitärkkelystä. Vatkaa joukkoon 2 dl maitoa, 1 dl kuohukermaa, 2 tl kuivattua oreganoa, 1 tl suolaa ja ¼ tl chilihiutaleita. Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua 4-5 min. Survo tomaatit kevyesti.

4. Lisää vielä kattilaan pasta, parsakaali sekä 1 pakkaus mozzarellaa ja sekoita. Silppua rasiallinen basilikanlehtiä karkeasti. Viimeistele pasta basilikalla sekä ripauksella chilihiutaleita.

Ehkä tykkäisit myös näistä artikkeleista:

Sannan Ruokakassin toiminta päättyy

Haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme viimeisen 11 vuoden aikana. Näiden vuosien aikana Sannan Ruokakassi on ilahduttanut ja helpottanut tuhansien arkea. Toimintamme…

Lue lisää

Tilaa, kokkaa ja nauti! Emma Gaalan kotimainen menu nyt Sannan Ruokakassissa

Sannan Ruokakassi sponsoroi kotimaisen musiikin suurinta juhlaa, Emma Gaalaa, joka pidetään perjantaina 6.5. Helsingin Jäähallissa. Gaalassa jaetaan palkinnot vuoden kovimmille…

Lue lisää

Näin teemme arjestasi ihanampaa

Oletko ajatellut, että ihan tavallisista arkipäivistä olisi mukava nauttia hieman enemmän? Ehkä oletkin keksinyt arjen piristämiseen jo monta tapaa: kävelylenkit…

Lue lisää