Tiimiesittely

Keitä on Sannan Ruokakassin takana? Millainen tiimi pitää huolta siitä, että sinä voit nauttia helpommasta arjesta?

Tunnet ehkä jo Sannan, Sannan Ruokakassin perustajan, joka myös suunnittelee reseptimme – mutta millainen joukko muuten vastaa siitä, että sinun arkesi olisi helpompaa? Pieni ja tehokas tiimimme esittäytyy!

Linda, asiakaspalvelu

Sannan Ruokakassilla asiakkaiden kyselyihin vastaa useimmiten Linda, joka on ratkonut haasteellisimpiakin pulmia ja piristänyt päivää jo yli kolme vuotta:

Olen tehnyt pitkän uran asiakkaiden parissa, mutta kaipasin uusia haasteita. Sattumalta kuulinkin, että Sannan Ruokakassille kaivattiin uutta työntekijää, ja tänne päädyin!

Olen koko ikäni vihannut ruoanlaittoa ja kaupassa käymistä, joskin leipomisesta olen aina pitänyt. Kahden lapsen äitinä on kuitenkin ”pakko” myös laittaa arkiruokaa. Siksi olikin helppoa ihastua Sannan Ruokakassin toiminta-ajatukseen; kuvitella, että joku huolehtisi niistä arjen pakollisista askareista, joita minäkin olen niin kammoksunut! Ja täytyy myöntää, että ruokakassin myötä olen paitsi oppinut pitämään ruoanlaitosta, myös laittamaan parempaa ruokaa.

Työssäni parasta on onnistuneiden asiakaskokemusten tuottaminen ja mahdollistaminen. Jokainen päivä on erilainen, ja aina on mahdollisuuksia kehittää jotakin eteenpäin!

Lempiruokani on jokin äyriäisruoka tai juustofondue. Lapsena en kyllä syönyt äyriäisiä, sillä isosiskoni eivät pitäneet niistä, ja siksi en suostunut edes maistamaan. Vanhempana ja erilaisten ulkomaanmatkojen myötä olen uskaltautunut niitä maistamaan ja menettänyt sydämeni.
Suosikkikassini on Lasten suosikkikassi. Se maistuu lapsillemme ja sopii kiireiseen arkeemme. Lisäksi on ihanaa, kun lapsetkin voivat osallistua ja auttaa ruoanlaitossa.
Vapaa-ajalla pesen pyykkiä ja istun käsipallokentän laidalla… Ei vaan, rakastan ulkoilua, hyviä viinejä ja rauhallista, rentoa kotona olemista.

Rene, logistiikka

Muun muassa ostoista vastaava Rene on pyörittänyt logistiikkaamme melkein neljä vuotta:

Opiskelin logistiikan tradenomiksi, ja päädyin sitä kautta Sannan Ruokakassille ensin harjoitteluun ja sittemmin täyspäiväiseksi työntekijäksi. Elintarvikkeet ovat kiinnostaneet jo pitkään; työskentelin lukion jälkeen lihatiskillä, joten oli loogista että päädyin ruoan ja elintarvikkeiden logistiikan pariin.

Parasta työssäni on ehdottomasti haastavuus ja monipuolisuus. Tässä todellakin pitää pysyä kaikki langat käsissä, sillä asiat vaikuttavat vahvasti toisiinsa.

 

Lempiruokani on hyvä burgeri – sellainen, joka on reilusti parempi, kuin mitä olisin itse kotona saanut loihdittua.
Suosikkikassini on Maukaskassi, sillä sen reseptit antavat uutta inspiraatiota; moni ruoka on sellainen, että ei olisi itse osannut tai keksinyt valmistaa.
Vapaa-ajalla voimanostoa ja ulkoilen kahden koiramme kanssa.

Kata, kehitys ja vastuullisuus

Katan vastuulla ovat kehitys ja vastuullisuus -teeman alle kuuluvat asiat jo kolmatta vuotta:

Ruoka ja ruoanlaitto on aina kiinnostanut minua, ja kaikki uudet ruoka- ja terveystrendit saavat minut innostumaan.

On hienoa päästä vaikuttamaan siihen, mitä asiakkaamme syövät – etenkin vastuullisuuden kannalta. Vuosien ja kokemuksen myötä tietoisuus siitä, miten yksittäisen ihmisen ruokailuvalinnat vaikuttavat ympäristöömme, on kasvanut.

Lisäksi on hienoa päästä tekemään yhteistyötä erilaisten tuottajien kanssa. Nautin siitä, kun voimme mahdollistaa jonkin pienemmän tuottajan tuotteiden nousemisen laajemmin ihmisten tietoisuuteen. Tämä on todellinen eturivin paikka nähdä, mistä ruoka todella tulee!

Lempiruokani on käsintehty italialainen jäätelö, gelato. Paras jäätelö, mitä olen syönyt, on päärynäjäätelö; täydellisen kypsän päärynän makuinen, mutta vielä paljon parempi. Jos ”oikea ruoka” pitää sanoa, niin itse kalastettu savuahven.
Suosikkikassini on Vegekassi, koska siinä on sopivasti inspiraatiota ja uusia ideoita vegeruokailuun.
Vapaa-ajalla joogaan ja luen kirjoja, sekä laitan ruokaa ystävieni kanssa. Aina kun mahdollista, rentoudun saaristossa. Meri on lähellä sydäntäni.

Veera, markkinointi

Tiimin uusin tulokas, Veera, vastaa markkinoinnista ja sisällöntuotannosta:

Ruoan verkkokauppa ja ruoan ostamisen murros oli jo opiskeluaikana lähellä sydäntäni; miten muu kulutus on jo vahvasti netistä ostamista, mutta ruoan osalta siirtymä on hitaampi. Sannan Ruokakassi on aivan täydellinen näköalapaikka tähän murrokseen. On innostavaa päästä vaikuttamaan siihen, miten ihmisten rutiinit ja tottumukset muuttuvat – miksi turhaan esimerkiksi kuluttaa vapaa-aikaansa kaupassa, jos asian voi hoitaa helpomminkin?

Palvelu vastaa moneen nykypäivän kuluttajan haasteeseen. Kiireisestä elämäntyylistä huolimatta olisi ihana syödä monipuolisesti ja terveellisesti, kotona tehtyä ruokaa. Kun myös vastuullisuus- ja ympäristöteemojen huomiointi on ruokakassin avulla tehty helpoksi, on valinta superhelppo!

 

Lempiruokani on täysin riippuvainen ajankohdasta – innostun aina hetkeksi jostakin, ja syön sitä kunnes kyllästyn. Thairuoka maistuu kuitenkin aina!
Suosikkikassini on Maukaskassi, mutta myös Vegekassi ja Perhekassi houkuttelevat välillä. Vaihtelu virkistää!
Vapaa-ajalla urheilen paljon. Ratsastan, käyn kuntosalilla ja pelaan salibandya naisten 2. divisioonassa. Rakastan myös hyviä ravintoloita!

Ehkä tykkäisit myös näistä artikkeleista:

Sannan Ruokakassin toiminta päättyy

Haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme viimeisen 11 vuoden aikana. Näiden vuosien aikana Sannan Ruokakassi on ilahduttanut ja helpottanut tuhansien arkea. Toimintamme…

Lue lisää

Tilaa, kokkaa ja nauti! Emma Gaalan kotimainen menu nyt Sannan Ruokakassissa

Sannan Ruokakassi sponsoroi kotimaisen musiikin suurinta juhlaa, Emma Gaalaa, joka pidetään perjantaina 6.5. Helsingin Jäähallissa. Gaalassa jaetaan palkinnot vuoden kovimmille…

Lue lisää

Näin teemme arjestasi ihanampaa

Oletko ajatellut, että ihan tavallisista arkipäivistä olisi mukava nauttia hieman enemmän? Ehkä oletkin keksinyt arjen piristämiseen jo monta tapaa: kävelylenkit…

Lue lisää