Tietoa virustilanteeseen liittyen

Sannan Ruokakassit tulevat turvallisesti kotiovelle

Me Sannan Ruokakassilla olemme omalta osaltamme mukana kantamassa vastuun koronaviruksen leviämisen estämisestä. Meidän ruokakassiemme tuotteita voit edelleen käyttää huoletta, sillä elintarvikkeista ei nykytiedon mukaan voi saada tartuntaa(Ruokavirasto).

Tässä muutama ohje, joiden avulla voimme entisestään estää virusta leviämästä.

Toimitusten kuittaus

Aiemmin toimitukset on kuitattu kuljettajan mukana olevalla älylaitteella. Jatkossa on mahdollista kuitata toimitus myös omalla puhelimella. Pyydä vain kuljettajaa lähettämään kuittauslinkki omaan puhelimeesi, ja saat tekstiviestitse linkin, jonka avaamassa näkymässä saat kuitattua toimituksen.

Toimitusten aikataulu

Toimituksemme ovat normaalisti maanantai-iltaisin klo 16.30-21.30. Virustilanteesta johtuen toimitusmäärämme on noussut reilusti. Jotta kaikki asiakkaamme saavat toimituksensa ajoissa kotiin olemme yhdessä kuljetuskumppanimme, Bring expressin kanssa sopineet laajennetusta toimitusikkunasta ja ruokakassit toimitetaan poikkeuksellisesti klo 12-21.30. Mikäli tämä aikaisempi toimitus ei sinulle sovi, olethan asiakaspalveluumme yhteydessä, niin pidämme huolen siitä, että toimituksesi sijoittuu myöhempään toimitusikkunaan (klo 16.30-21.30).

Karanteenitilanteet

Jos olet koronaviruksen tai virusepäilyn vuoksi karanteenissa, ilmoitathan asiakaspalveluumme, että ruokakassitoimituksesi saa jättää ovelle. Näin vältämme turhaa kontaktia ja estämme virusta leviämästä.

Tässä linkki myös kuljetusyhtiömme tiedotteeseen

Jäikö jokin mietityttämään?

Asiakaspalvelumme on apunasi sähköpostitse:
asiakaspalvelu@sannanruokakassi.fi

tai puhelimitse, 075 325 2858
Ma-Pe: 10-16.

Ehkä tykkäisit myös näistä artikkeleista:

Honey Factory, ainutlaatuista lajihunajaa

”Hunaja on oivallinen lisä jouluiselle juustotarjottimelle, sillä hunajan entsyymit sitovat viinin ja juuston makumaailman yhteen erityisen herkullisella tavalla!”

Lue lisää

Viltgården, vastuullista lihaa läheltä

Kestävästi ja eettisesti pyydetty riista on paitsi herkullinen, myös ympäristön kannalta verraton vaihtoehto. Aterian alkuperästä ei ole epäselvyyttä!

Lue lisää

Pasta Factory, tuorepastaa rakkaudella

Paras tuorepasta tulee Espoosta! Pasta Factory tekee italialaisella rakkaudella fettuccinet, lasagnelevyt ja linguinet. Näitä pakataan yhtä suurella rakkaudella Sannan Ruokakasseihin!

Lue lisää