Seksico X Sannan Ruokakassi

"Come to where the flavour is. Come to Seksico® Country.", julistaa punavuorelainen ravintola ja salsakastikkeiden tuottaja Seksico®.

No sitähän mekin aina sanomme, tuumasimme Sannan Ruokakassilla. Elämä on liian lyhyt tylsän ruuan syömiseen. Jos nyt ruokaa kerran pitää syödä joka päivä, miksipä se ei voisi olla aina maukasta. Uskomme, että arjesta kuuluu nauttia.

Kun ajatukset menevät jonkun kanssa näin yksiin (noh, asiaa auttaa, että olemme myös järjettömän kovia meksikolaisen ruuan faneja), on syytä lyödä hynttyyt yhteen. Niinpä syntyi Seksico® X Sannan Ruokakassi. Pienet yhdessä, suuren maun puolesta!

Suunnittelimme viikon 20.3. menuun kaksi Seksicon innoittamaa reseptiä: Baja-kalatostadat ja Taquitot paputäytteellä. Näiden reseptien tilaajille lähetämme pullolliset tymäkkää, tajunnanräjäyttävää Seksico® Chili Sauce -kastiketta. Haluatko heti varmistaa Seksico reseptit kotiisi sunnuntaiksi? Tilaa tästä.

Kalareseptin mukana tulee Seksico Norteño Salsa verde, eli huippumaukas vihreä salsa. Vegaaniset paputaquitot puolestaan saavat pintaansa Seksico Original Salsa Roja -kastikkeen eli päräyttävän punaisen salsan.

Viimeistele annokset näillä – ja jo on tylsyys ja mauttomuus kaukana päivästäsi.

Baja-kalatostadat ja/tai Taquitot paputäytteellä voit valita kassiisi, kun teet tilauksen tai muokkaat olemassaolevaa tilaustasi keskiviikkoiltaan 16.3. klo 21 mennessä. Muista tallentaa muutokset! Ruokakassit resepteineen ja salsapulloineen toimitetaan kotiovellesi sunnuntaina 20.3.

Nyt kokkaamaan ylivoimaisen maukasta meksikolaista, helposti!

Tee tilaus tästä

Ehkä tykkäisit myös näistä artikkeleista:

Tilaa, kokkaa ja nauti! Emma Gaalan kotimainen menu nyt Sannan Ruokakassissa

Sannan Ruokakassi sponsoroi kotimaisen musiikin suurinta juhlaa, Emma Gaalaa, joka pidetään perjantaina 6.5. Helsingin Jäähallissa. Gaalassa jaetaan palkinnot vuoden kovimmille…

Lue lisää

Näin teemme arjestasi ihanampaa

Oletko ajatellut, että ihan tavallisista arkipäivistä olisi mukava nauttia hieman enemmän? Ehkä oletkin keksinyt arjen piristämiseen jo monta tapaa: kävelylenkit…

Lue lisää

Bakerikan kotibilekeksit nyt Sannan Ruokakassissa

Erika Poussa, 24, on huikea nuori yrittäjä. Hän perusti Bakerika-leivontayrityksensä jo 17-vuotiaana, ja avasi hiljattain ensimmäisen oman kahvilan Helsingissä osoitteessa…

Lue lisää