Sannan Ruokakassi uudistuu

Sannan Ruokakassi uudistuu – entistäkin parempi palvelu

Sannan Ruokakassi uudistuu – nyt voit valita mieluisat reseptisi itse!

 

Sannan Ruokakassi parantaa palveluaan laajentamalla reseptivalikoimaansa ja tarjoamalla asiakkailleen ainutlaatuisen valinnanvapauden ja pidemmän tilausajan!

Nyt voit itse valita mieluisat reseptisi laajasta, viikoittain vaihtuvasta reseptikirjosta. Tekeekö mieli lasten suosikit, helpota ja nopeat, kasvisruoat vai yhdistelmä näistä? Päätä itse tai anna meidän jatkossakin valita puolestasi.

Reseptien valitseminen on nyt mahdollista uudessa tilausjärjestelmässämme. Vanhana asiakkaana nykyinen tilauksesi jatkuu aktiivisena vanhan mallin mukaan, kunnes itse päätät toisin.

Nyt sinulla tosin on ainutlaatuinen mahdollisuus, ensimmäisten joukossa tilata uuden mallin mukaan ja pääset itse vaikuttamaan ruokakassisi sisältöön. Käyttämällä alekoodia ASIAKAS saat 30 € alennusta ensimmäisestä tilauksesta. Toimi nopeasti, alennus on voimassa rajoitetun ajan.

Voit valita, tilaatko kassin 2:lle vai 4:lle ja vegekassia voi nykyään tilata joka viikolle. Pääset luomaan uuden asiakastilin tästä linkistä. Ilmoita meille, jos haluat samalla perua vanhan asiakastilisi (asiakaspalvelu@sannanruokakassi.fi).

Mitä valinnanvapaus tarkoittaa?

Nyt voit valita kymmenestä maukkaasta ja viikoittain vaihtuvasta reseptistä juuri Sinulle mieleiset reseptit tilaamaasi ruokakassiin tai tilata valmiiksi suunnitellun ruokakassin, kuten ennenkin.

Miten ruokakassit muuttuvat?

Ruokakassien nimet ja reseptikokonaisuudet muuttuvat hieman.

Valitse näistä: Klassinen, Helpot ja Nopeat, Lasten suosikit, Kala-kasvis ja Kasvis. Voit tilata kassin joko kahdelle tai neljälle hengelle, ja valita siihen joko kolme tai neljä reseptiä.

Gluteenittomien ja kasvisruokien tilaajat

Ruokakassi Arjen pelastaja (myös gluteeniton) lopetetaan, mutta on tilattavissa vanhasta järjestelmästä vielä toukokuun loppuun asti.

Laaja valikoima maukkaita gluteenittomia reseptejä löytyy nyt uudesta järjestelmästä. Valinnanvapautta hyödyntämällä, voit täyttää ruokakassin mieleisilläsi gluteenittomilla resepteillä laadusta tinkimättä.

Myös Vegekassin voi jatkossa tilata uuden järjestelmän kautta, vaikka joka viikko! Saat sen nyt myös kahdelle hengelle neljän hengen lisäksi. Mahtavaa, eikö olekin!

Tarjous nykyisille asiakkaille

Siirry nyt uuden järjestelmän asiakkaaksi ja saat 30 € edun ensimmäisestä kassin tilauksesta. Tarjous on voimassa 2 viikkoa koodin saamisesta. Käytä koodia ASIAKAS

Miten toimin asiakkuuteni kanssa?

Jos haluat valinnanvapauden edut ja laajennetut reseptit käyttöösi siirtämällä asiakkuutesi uuteen järjestelmään, toimi näin: Pääset luomaan uuden asiakastilin yllä olevasta linkistä. Ilmoita meille, jos haluat samalla perua vanhan asiakastilisi.

Mikäli nykyinen palvelu sopii Sinulle parhaiten, etkä halua vielä vaihtaa asiakastiliä uuteen järjestelmään, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Siirtymäaikana voit aktiivisena asiakkaana pysyä vielä vanhassa tilausjärjestelmässä. Kirjautumislinkin paikka on siirtynyt kotisivumme alatunnisteeseen. Pääset kirjautumaan vanhalle tilillesi tästä.

Miten muutos vaikuttaa kirjautumiseen?

Nykyisten asiakkaiden kirjautumislinkki siirtyy. Uudessa järjestelmässä pääset kirjautumaan kotisivumme footerista. Pääset myös kirjautumaan suoraan tästä.

Asiakkuus uudessa järjestelmässä:

Ainutlaatuinen valinnanvapaus

Toimituspäivä sunnuntai

 

Ruokakassin sisältöä voi muuttaa, valitsemalla mieluisat reseptit

 

Voit valita 10 viikoittain vaihtuvasta reseptistä Sinulle mieluisimmat kolme tai neljä reseptiä. Myös gluteenittomia vaihtoehtoja riittävästi.

 

Kasvisruoat saa joka viikko

 

Valitse klassinen ja 4 reseptiä per toimitus

 

Kaikki reseptit tilattavissa 4 tai 2 hengelle. Joka viikko uudet reseptit, myös vegereseptit tilattavissa joka viikolle.

 

Viimeinen tilauspäivä toimitusta edeltävänä keskiviikkona

 

Pidempi tilausaika. Tilaus umpeutuu keskiviikkona.

Asiakkuus vanhassa järjestelmässä:

Maukkaat ruuat ja laadukkaat ainekset

 

Asiakkuutta voi jatkaa siirtymäaikana

 

Toimituspäivä maanantai

 

Valmiiksi suunnitellut ruokakassit
eli ruokakassin sisältöä ei voi muuttaa

 

EI Valinnanvapautta

 

Kasvisruoat saa joka toinen viikko

 

Arjen pelastaja loppuu toukokuun lopussa

 

Vegekassi 4 hengelle, tilattavissa joka toinen viikko.

 

Viimeinen tilauspäivä toimitusta edeltävänä maanantaina

 

Tee muutokset tilaukseesi viimeistään edellisen viikon maanantaina.

Ehkä tykkäisit myös näistä artikkeleista:

Sannan Ruokakassin toiminta päättyy

Haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme viimeisen 11 vuoden aikana. Näiden vuosien aikana Sannan Ruokakassi on ilahduttanut ja helpottanut tuhansien arkea. Toimintamme…

Lue lisää

Tilaa, kokkaa ja nauti! Emma Gaalan kotimainen menu nyt Sannan Ruokakassissa

Sannan Ruokakassi sponsoroi kotimaisen musiikin suurinta juhlaa, Emma Gaalaa, joka pidetään perjantaina 6.5. Helsingin Jäähallissa. Gaalassa jaetaan palkinnot vuoden kovimmille…

Lue lisää

Näin teemme arjestasi ihanampaa

Oletko ajatellut, että ihan tavallisista arkipäivistä olisi mukava nauttia hieman enemmän? Ehkä oletkin keksinyt arjen piristämiseen jo monta tapaa: kävelylenkit…

Lue lisää