Sannan Ruokakassi ja reseptien valinta, näin se toimii!

Sannan Ruokakassi laatii jokaiselle viikolle 10 reseptin ruokalistan. Siitä sinä voit vapaasti valita 3 tai 4 reseptiä, ja koostaa näin mieleisesi ruokakassin joko kahdelle tai neljälle hengelle.

Tämä selvä, mutta mikä sitten on oletuskassi? Ja mitä reseptejä siihen kuuluu? Entä miten ruokarajoitteet on huomioitu? Tästä artikkelista saat vastauksia reseptivalinnan vaiheisiin!

Näin pääset alkuun

Kun suunnittelet tilaavasi Sannan Ruokakassin ensimmäisen kerran, haluat varmasti tutustua tulevan viikon tai tulevien viikkojen ruokalistoihin. Menut löytyvät sivun tilaa.sannanruokakassi.fi alaosasta.

Ruokakuvien valikosta näet siis kyseisen viikon koko reseptivalikoiman. Kun bongaat hyvännäköisiä ja kiinnostavia ruokia, lähde täyttämään ostotietoja sivun ylälaidasta alkaen. Tiedät nyt, että sinulla on vähintään kolme tai neljä kiinnostavaa reseptiä kiikarissa!

Jatka siis näin…

… valitse oletuskassi!

Ensimmäisellä tilauskerralla sinua pyydetään valitsemaan oletuskassi. Niitä on viisi erilaista: Klassinen, Lasten suosikit, Helpot ja Nopeat, Kala-Kasvis ja Kasvis.

Oletuskassi tarkoittaa, että sinulla on aina valmiina ehdotus ruokakassisi resepteiksi. Jo ensimmäisellä tilauskerralla näet maksun jälkeen sinulle ehdotetut reseptit.

Oletuskassi ei kuitenkaan sido tai velvoita. Vaikka olisit valinnut oletukseksi esimerkiksi Kasviskassin, voit silti vapaasti valita myös kalaa tai lihaa sisältäviä reseptejä – mitä vain haluat.

Miksi sitten kysymme oletuskassia? No, siksi että…

… sinulla olisi myös vapaus olla valitsematta!

Oletuskassi palvelee myös sinua, joka et halua valita reseptejä. Ehkä haluatkin yllättyä! Niinä viikkoina, kun et muista tai tahdo tehdä reseptivalintaa, saat valmiiksi mietityn kokonaisuuden, joka vastaa oletuskassisi nimeä.

Esimerkiksi Kala-Kasviskassi sisältää aina vähintään yhden kalaruuan ja useita kasvisruokia. Kasvis-oletuskassin tilaajille ei koskaan lähetetä muuta kuin kasvisruokaa (lakto-ovo ja vegaanisia ruokia). Lasten suosikit taas on mietitty niin, että ne maistuisivat koko perheelle. Ja niin edelleen!

Muistathan, että joustavassa jatkotilauksessa voit jättää viikkoja väliin aina kun haluat, ja voit myös peruuttaa tilauksesi milloin tahansa.

Mutta kuinka varmistan, että reseptit sopivat minulle? Sen teet helposti, koska…

… näet reseptien ainekset ja mahdolliset allergeenit etukäteen!

Heti ensimmäisen tilauksen tehtyäsi, ja aina kun kirjaudut asiakastilillesi, näet tulevien viikkojen reseptit seuraamalla asiakastilin linkkiä ”Reseptien valintaan”.

Reseptivalikoista voit valita sinulle ehdotetun reseptin tilalle minkä tahansa toisen ruuan viikon valikoimasta. Voit vaihtaa yhden tai vaikka kaikki reseptit, tai ei yhtään! (Mutta jos ja kun teet muutoksia, muista tallentaa ne.)

Samaisesta reseptivalikosta näet ruokakuvan nuolta klikkaamalla kyseisen ruuan ainekset sekä mahdolliset allergeenit (EU:ssa virallisesti ilmoitettavat allergeenit).

Voit siis poimia kassiisi vaikkapa vain gluteenittomia reseptejä, tai ottaa aineslistaa selaamalla huomioon muita ruokarajoitteita.

Mihin mennessä muutokset pitää tehdä?

Tee muutokset toimituspäivää edeltävänä keskiviikkona klo 21 mennessä!

Näin varmistat, että saat ruokakassiisi haluamasi reseptit. Ellet sitten halua yllättyä!

P.S. Ota kumppanisi tai perheesi mukaan teille sopivan ruokalistan suunnitteluun. Valitkaa yhdessä ihanan arjen reseptit!

Ehkä tykkäisit myös näistä artikkeleista:

Tilaa, kokkaa ja nauti! Emma Gaalan kotimainen menu nyt Sannan Ruokakassissa

Sannan Ruokakassi sponsoroi kotimaisen musiikin suurinta juhlaa, Emma Gaalaa, joka pidetään perjantaina 6.5. Helsingin Jäähallissa. Gaalassa jaetaan palkinnot vuoden kovimmille…

Lue lisää

Näin teemme arjestasi ihanampaa

Oletko ajatellut, että ihan tavallisista arkipäivistä olisi mukava nauttia hieman enemmän? Ehkä oletkin keksinyt arjen piristämiseen jo monta tapaa: kävelylenkit…

Lue lisää

Bakerikan kotibilekeksit nyt Sannan Ruokakassissa

Erika Poussa, 24, on huikea nuori yrittäjä. Hän perusti Bakerika-leivontayrityksensä jo 17-vuotiaana, ja avasi hiljattain ensimmäisen oman kahvilan Helsingissä osoitteessa…

Lue lisää