Joustava palvelu
tauota ja tilaa silloin kun sinulle sopii

Viikottain 10 vaihtuvaa reseptiä
valitse näistä 3 tai 4 suosikkiasi

Toimitamme ympäri Espoota
myös muualle PK-seudulle!

Hei Espoo!

Tilaa arjen luksusta kotiin valmiiksi mietityillä resepteillä ja kotiin toimitetuilla raaka-aineilla.

Ei enää viikon ruokalistojen miettimistä – eikä kaupassa juoksemista
✅ Helpompaa arkea, vapautunutta aikaa ja varmasti maistuvaa ruokaa
✅ Jo satoja tyytyväisiä asiakkaita Espoossa!

Käytä koodia ESPOO30 – saat koodilla -10 € kolmesta ensimmäisestä tilauksestasi kun teet jatkotilauksen.

Käytä etu ja tilaa

Millaisia reseptejä Sannan Ruokakassilla on?

Sannan Ruokakassi tarjoaa viikottain 10 vaihtuvaa reseptiä. Resepteissä on tuttuja ja hieman eksoottisempia makuja – mikä parasta, sinä saat itse valita haluamasi reseptit!

Sannan Ruokakassi on ruokakassipalveluiden edelläkävijä, ja tarjoaa tällä hetkellä ainoana Suomessa mahdollisuuden valita haluamasi reseptit joka viikko.

Tulevien viikkojen resepteihin pääset täältä. Resepti-sivullamme voit paitsi tutustua viikon resepteihin, mutta myös tarkistaa mitkä reseptit sopivat sinulle allergeenien tai raaka-aineiden puolesta. Ehkä nautit gluteenittomasta ruuasta? Ei hätää, tämä onnistuu! Tai sitten tykkäät syödä vain kasvisruokaa – onnistuu!

Katso reseptit

Mikä on jatkuva tilaus? Entä kertatilaus?

Jatkuva tilaus tarkoittaa viikottain toistuvaa tilausta. Jatkuva tilaus on joustava ja kertatilausta edullisempi vaihtoehto! Voit koska vaan keskeyttää tilauksesi, tauottaa viikkoja ja käynnistää tilauksesi uudestaan kirjautumalla omille sivuillesi.

Kertatilaus tarkoittaa yhden Sannan Ruokakassin tilausta haluamallesi viikolle. Kertatilaus on mitä mainoin tapa tutustua, mutta vieläkin kätevämpää on testata muutama viikko ja makustella palvelun tuomaa helppoutta.

Jatkuvaan tilaukseen tarjoamme 30 € arvoisen edun. Koodilla ESPOO30 saat -10 € kolmesta ensimmäisestä toimituksestasi, kun teet tilauksen jatkuvana tilauksena.

Tilaa tästä

Mitä saan kun tilaan Sannan Ruokakassin?

Sannan Ruokakassin asiakkaana saat valitsemasi reseptit ja raaka-aineet kotiin toimitettuna viikottain. Sannan Ruokakassi on suunniteltu helpottamaan erityisesti arki-iltojen kiireitä ja tuomaan makunautintoja myös arkipäiviin. Reseptit on helppo valmistaa selkeiden ohjeiden avulla – eikä hävikkiä synny kun raaka-aineita on juuri oikea määrä.

Sannan Ruokakassin tilaaminen on helppoa ja joustavaa. Tilaa vain silloin kun sinulle sopii, jätä viikkoja väliin tarvittaessa ja nauti ihanasta arjesta!

Kokeile Sannan Ruokakassia