Piknikwrap paistetulla halloumilla
Piknikwrap paistetulla halloumilla on täydellinen eväs piknikille!
Tarvitset:
- Ruohosipulia, 1 ruukku
- Halloumijuustoa, 400 g
- Hummusta, noin 200 g
- Tortilla wrappeja, 1 pakkaus
- Salaattisekoitusta, noin 150 g
- Sipulia, 1 kpl
- Mustapapuja, 1 pakkaus (380 g, 230 g papuja)
- Sipulia, 1 kpl
- Kurkkua, 1 kpl
- Tomaattia, 2 kpl
- Turkkilaista jogurttia, 2 dl
- Valkosipulinkynsiä, 1 kpl
- Hunajaa
- Oliiviöljyä
- Suolaa
- Sweet chili -kastiketta
- Valkoviinietikkaa
Piknikwrapin valmistusohjeet:
1. Jogurttikastike: sekoita yhteen kulhossa 2 dl turkkilaista jogurttia, 1 puristettu valkosipulinkynsi, 1 ruukku silputtua ruohosipulia, 1 tl sweet chili –kastiketta ja ½ tl suolaa.
2. Salaatti: viipaloi ohuesti 1 sipuli ja 2 tomaattia ja siirrä kulhoon. Lisää kulhoon rasiallinen salaattisekoitusta (huuhdottua) sekä 1 pakkaus mustapapuja (huuhdottuja ja valutettuja). Sekoita joukkoon 2 tl oliiviöljyä, 1 tl valkoviinietikkaa, 1 tl hunajaa ja ½ tl suolaa.
3. Viipaloi halloumijuusto (2 pakkausta) 1 cm paksuisiksi viipaleiksi. Kuumenna oliiviöljyä paistinpannussa ja paista 1-2 min per puoli.
4. Leikkaa 1 kurkku ohuiksi sauvoiksi. Täytä wrapit hummuksella, halloumijuustolla, salaatilla ja jogurttikastikkeella. Tarjoile kurkun kera.
Vinkki! Halloumijuusto sopii mainiosti grillattavaksi.