Sannan Ruokakassi lahjaksi?

Sannan Ruokakassi sopii lahjaksi niin sukulaiselle, ystävälle kuin kotoa muuttavalle nuorellekin. Lue lisää ja tutustu vaihtoehtoihin!

Ruokakassi sopii monenlaiseksi lahjaksi

Joululahja sukulaiselle


Joulu lähestyy, mutta lahjat ovat ostamatta? Mitä antaa joululahjaksi vanhemmille tai isovanhemmille? Entä mitä antaa lahjaksi henkilölle, joka ei kaipaa mitään, tai jolla on jo kaikkea?

Muista äitiä, isovanhempia tai muita sukulaisia ja läheisiä joululahjalla, joka ei jää kaappiin pölyttymään. Kotiovelle toimitettava ruokakassi helpottaa arkea oikeasti, ja on lisäksi vastuullinen lahja.

Paremmat opiskelueväät


Muuttiko lapsesi opintojen perässä pois kotoa? Itsenäisen asumisen harjoittelu uudessa kaupungissa on suuri muutos, ja itse opiskelijaelämä voi olla rankkaa ja kiireistä, sekä melkoista penninvenytystä. Arkiruokailusta on helppo tinkiä.

Opiskelijan aivot vaativat kuitenkin laadukasta, terveellistä ruokaa. Tue siis nuoren opiskeluja, anna lahjaksi monipuolinen ruokakassi!

Muista ystävää tai läheistä


Kaipaatko vinkkejä, mitä antaa syntymäpäivälahjaksi ystävälle? Pitäisikö läheistä muistaa merkittävän elämätapahtuman johdosta?

Anna lahja, joka muistetaan, ja josta on todellista iloa arjessa. Tilaa lahjaksi ruokakassi; lahja, joka muistetaan säännöllisesti aina arki-illallisilla!


Näin tilaat ruokakassin lahjaksi


Tilaa arkiruoat kotiin toimitettuna helposti netistä

1.

Valitse lahjan saajalle sopiva ruokakassi, ja osta haluamasi määrä toimituksia. Lahjakortit löydät täältä.

Ruokakassi, raaka-aineet ja reseptit kotiin kuljetettuna

2.

Toimitamme ruokakassin lahjan saajalle hänen valitsemanaan maanantai-iltana. Ruokakassista löytyvät valmiiksi suunnitellut reseptit arki-illallisiin ja ruokiin tarvittavat raaka-aineet.

Helppoa ja monipuolista arkiruokaa kotiovelle toimitettuna ruokakassipalvelun avulla

3.

Tilaamalla ruokakassin lahjaksi, varmistat saajalle hyvät arkiruoat laadukkaista, tuoreista raaka-aineista. Ruokakassi helpottaa arkea!


Ruokakassimme