Sannan Ruokakassi lahjaksi?

Sannan Ruokakassi sopii lahjaksi niin sukulaiselle, ystävälle kuin kotoa muuttavalle nuorellekin. Lue lisää ja tutustu vaihtoehtoihin!

Ilmainen toimitus

Toimituksemme on aina ilmainen, ja ruokakassi toimitetaan saajan kotiovelle.

Helppo muokata

Tilauksen hallinnointi on helppoa; ruokakassia voi vaihtaa ja toimitusviikkoja tauottaa asiakkaan omilla sivuilla.

Ei sitoutumista

Ei sitoutumisaikaa. Kestotilauksen voi tauottaa tai peruuttaa koska tahansa.

Turvallinen maksu

Ensimmäisen tilauksen jälkeen automaattinen veloitus toimitusta edeltävänä maanantaina.

Ruokakassi sopii monenlaiseksi lahjaksi

Paremmat opiskelueväät


Muuttiko lapsesi opintojen perässä pois kotoa? Itsenäisen asumisen harjoittelu uudessa kaupungissa on suuri muutos, ja itse opiskelijaelämä voi olla rankkaa ja kiireistä, sekä melkoista penninvenytystä. Arkiruokailusta on helppo tinkiä.

Opiskelijan aivot vaativat kuitenkin laadukasta, terveellistä ruokaa. Tue siis nuoren opiskeluja, anna lahjaksi säännöllisesti toimitettava ruokakassi!

Joululahja sukulaiselle


Joulu lähestyy, mutta lahjat ovat ostamatta? Mitä antaa joululahjaksi vanhemmille tai isovanhemmille? Entä mitä antaa lahjaksi henkilölle, joka ei kaipaa mitään, tai jolla on jo kaikkea?

Muista äitiä, isovanhempia tai muita sukulaisia ja läheisiä joululahjalla, joka ei jää kaappiin pölyttymään. Viikoittain toimitettava ruokakassi helpottaa arkea oikeasti, ja on lisäksi vastuullinen lahja.

Muista ystävää tai läheistä


Kaipaatko vinkkejä, mitä antaa syntymäpäivälahjaksi ystävälle? Pitäisikö läheistä muistaa merkittävän elämätapahtuman johdosta?

Anna lahja, joka muistetaan, ja josta on todellista iloa arjessa. Tilaa lahjaksi ruokakassi; lahja, joka muistetaan säännöllisesti aina arki-illallisilla!


Näin tilaat ruokakassin lahjaksi


Tilaa arkiruoat kotiin toimitettuna helposti netistä

1.

Valitse lahjan saajalle sopiva ruokakassi ja toimitusväli, joka viikko tai joka toinen viikko. Luo tili, ja anna toimitusosoitteeksi saajan osoite. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään!

Ruokakassi, raaka-aineet ja reseptit kotiin kuljetettuna

2.

Toimitamme ruokakassin lahjan saajalle maanantai-iltana. Ruokakassista löytyvät valmiiksi suunnitellut reseptit arki-illallisiin ja ruokiin tarvittavat raaka-aineet.

Helppoa ja monipuolista arkiruokaa kotiovelle toimitettuna ruokakassipalvelun avulla

3.

Tilaamalla ruokakassin lahjaksi, varmistat saajalle hyvät arkiruoat laadukkaista, tuoreista raaka-aineista. Ruokakassi helpottaa arkea!


Ruokakassimme