Näin se toimii


Sannan Ruokakassin avulla säästät aikaa ja ajatuksia samalla kun arkesi helpottuu voidessasi jättää ainaisen “Mitä tänään syötäisiin?”-kysymyksen historiaan. Tilauksen tekeminen ja hallinnointi on helppoa ja asiakkuus joustavaa, ilman sitoutumisaikaa.


1.


Valitse juuri sinulle sopiva ruokakassi. Ruokakassi sopii kaikentasoisille kotikokeille! Tilaaminen on helppoa, ilman sitoutumisaikaa. Päätät itse, haluatko toimituksen joka viikko vai joka toinen viikko. Voit myös pitää taukoa tai kokeilla toista kassia.

2.


Toimitamme kotiisi ruokakassin maanantai-iltana (viikonloppukassin perjantai-iltana). Ruokakassista löydät valmiiksi suunnitellut reseptit arki-illallisiin ja ruokiin tarvittavat raaka-aineet. Jos et ole kotona kassin saapuessa, jätämme kassin oven ulkopuolelle odottamaan.

3.


Saat valmistaa hyvää arkiruokaa laadukkaista, tuoreista raaka-aineista. Ruokakassimme avulla arkesi helpottuu ja saat nauttia yhteisistä ruokahetkistä perheesi kanssa.

"Kun joka viikko tulee tehtyä kolme uutta ruokalajia, siinä oppii ja saa uusia ideoita. Parasta kuitenkin on, ettei ruokien tekemisessä kestä kauaa."

Mikaela Friis

"Tilasimme Vegekassin heti, kun Sannan Ruokakassiin sellainen mahdollisuus tuli. Kasvisruokia on ollut itse tosi vaikea keksiä, ja nyt on sitten saanut uusia ideoita niihinkin."

Ina Lehto

"Meidän perheessä Sannan Ruokakassi säästää aikaa ja vaivaa, mutta myös rahaa. Ruokakassin avulle perheelle jää myös arvokasta aikaa muuhun."

Therese Cederholm-Bezard

Sanna

"Kaupassa käymisestä tai ruokalistan pähkäilystä sinun ei tarvitse enää huolehtia, sillä olemme tehneet sen jo puolestasi!"