✔️ Ilmainen toimitus ✔️ Helppo muokata ✔️ Et sitoudu ✔️ Turvallinen

Kauppakassipalvelu, joka on helppo, vastuullinen ja terveellinen


Haluaisitko kauppakassit kotiovelle toimitettuna? Entä, jos sinun ei tarvitsisi enää edes suunnitella, mitä kaupasta ostetaan, vaan viikon arki-illallisten reseptit ja raaka-aineet olisi suunniteltu ja valittu huolella puolestasi? Tätä on Sannan Ruokakassi! Lue lisää Sannasta ja palvelustamme.

Sannan Ruokakassin reseptit suunnittelee ravitsemusneuvonantaja Sanna

Kuka on Sanna?

Hei, olen Sanna – kolmen lapsen äiti, ravitsemusneuvonantaja ja yrittäjä ja arvostan yhteisiä ruokahetkiä. Arki on harvemmin ruusuilla tanssimista, mutta jokaisesta päivästä löytyy jotain nauttimisen arvoista. Suunnittelen ruokakassimme reseptit, jotta sinä ja perheesi voitte nauttia hyvästä ruoasta vaivattomasti.

Minulta kysytään usein mistä ajatus Sannan Ruokakassin perustamisesta syntyi. Ajatus lähti omasta tarpeesta ja havainnosta, että moni muukin perhe kaipasi jotain, joka aidosti helpottaisi arkisirkuksen pyörittämistä. Suurin murheenaihe oli mitä syödään, milloin ehtii kauppaan ja kenen hoidettavaksi tämä jää. Kun suunnittelin oman arkiruokani järkevämpään muotoon ja suunnittelutyö kerran tuli tehtyä, miksi en jakaisi työn tuloksia muidenkin iloksi?

Kiireisessä arjessa ei ole loputtomasti aikaa ruoanlaittoon, mutta ruoan ei kuitenkaan tarvitse olla tylsää. Reseptejä laatiessani otan huomioon monta tekijää. Minulla on aina mielessä helppous, monipuolisuus ja sesongin raaka-aineet. Haluan myös auttaa ihmisiä löytämään uusia suosikkeja, laajentamaan makuaan ja kehittymään ruoanlaittajina. Ruoanlaitto ja syöminen ovat luonnollisia tapoja viettää laatuaikaa rakkaiden ihmisten kanssa ja yhteiset hetket herkullisen ruoan äärellä tuovat myös iloa ja lisämakua kotiin.

Lagerblad Foods Oy


Lagerblad Foods Oy on kotimainen konserni, joka omistaa Sannan Ruokakassin.

Lagerblad valmistaa ja myy pakastettuja ja valmiita ruokakomponentteja pääasiallisesti Suomen ja Ruotsin Food Service -markkinoilla.

Lagerbladin tuotteet ovat korkealaatuisia kasvis-, liha- ja kalatuotteitta. Tuotteissaan se panostaa aitoihin makuihin ja perinteiseen gastronomiaan ns. “Kokkien tekemään ruokaan”.

Sannan Ruokakassin ja Lagerblad Foodsin välinen yhteistyö pohjautuu yhteiseen arvomaailmaan. Molemmille yrityksille kotona valmistettu, ekologisesti tuotettu, maukas ruoka ja vastuullisuus ovat toiminnan keskeisimpiä asioita.

 

Lue lisää Lagerblad Food Oy:sta

Ruoan alkuperä ja vastuullisuus

Ruoan alkuperä on meille ensiarvoisen tärkeää ja haluamme osaltamme edistää kestävää kehitystä ja kulutusta. Teemme jatkuvasti töitä löytääksemme mahdollisimman hyvälaatuisia, eettisesti ja ympäristöystävällisesti tuotettuja raaka-aineita ja tuotteita, mutta toki meillä on vielä paljon työnsarkaa jäljellä.

Kotimaisten tuottajien ja yritysten suosiminen on toiminnassamme keskeistä. Olemmekin iloisia siitä, että pystymme tarjoamaan suomalaisille yrityksille ja viljelijöille vaihtoehtoisen kumppanin ja myyntikanavan. Olemme esimerkiksi tehneet yhteistyötä Uudenmaan ruoka-food hubin kanssa, joka toiminnallaan tukee paikallisten viljelijöiden työtä. Kasvisten kohdalla Suomen ilmasto asettaa jonkun verran rajoitteita, erityisesti kesäsesongin ulkopuolella. Toimintamme ytimessä on myös tarjota monipuolisia ruokia ja raaka-aineita sekä uusia ja erilaisia makuelämyksiä. Tämä tarkoittaa sitä, että välillä käytämme myös hieman eksoottisempiakin raaka-aineita ja tuotteita.

Ruokakasseissamme tuoreilla vihanneksilla ja kasvipohjaisilla raaka-aineilla on keskeinen rooli ja sesongit ohjaavat reseptien suunnitteluamme. Tarjoamme Vegekassin lisäksi Lasten suosikkikassissa ja Maukaskassissa aina yhden kasvispohjaisen aterian – Sannan Ruokakassi on näin ollen oiva tapa tutustua uusin kasvisruokiin ja saada omaa syömistä terveellisempään ja ympäristöystävällisempään muotoon.

Tuoreita, laadukkaita raaka-aineita ja vastuullista ruokaa
Suomalaista lihaa ja vastuullista kalaa

Liha ja kala

Ruokakassistamme löydät aina suomalaista laadukasta lihaa, kanaa ja maitotuotteita. Toimittamamme naudan jauheliha on aina luomua ja muissa lihatuotteissa olemme huomioineet WWF:n suositusten mukaisesti, että mahdollinen eläinten rehussa käytetty soija on vastuullisesti tuotettua ja sertifioitua. Tarjoamamme kala ja äyriäiset ovat WWF:n kalaoppaan suositusten mukaisesti joko suomalaisista kestävistä kalakannoista tai vaihtoehtoisesti MSC- tai ASC-sertifioitua.