✔️ Ilmainen toimitus ✔️ Helppo muokata ✔️ Et sitoudu ✔️ Turvallinen

Sannan Ruokakassi henkilöstölle?

Sannan Ruokakassi on pidetty henkilöstölahja ja -etu ja helppo tapa kannustaa henkilökuntaa syömään monipuolista, terveellistä ja laadukasta ruokaa. Pääkaupunkiseudun, Turun, Tampereen ja Vaasan alueen kattava toimitusalueemme varmistaa, että henkilöstönne pääsee nauttimaan helpommasta arjesta.

Parempi ruoka, energisempi elämä


Laadukas, terveellinen ja monipuolinen arkiruoka on jaksamisen kulmakivi. Kun valitsette henkilöstölle Sannan Ruokakassin, kannustatte samalla terveellisiin elämäntapoihin.

Monipuolisen tuotevalikoimamme kaikkien ruokakassien reseptit ja raaka-aineet on huolella suunniteltu ja valittu Sannan, ravitsemusneuvonantajan, toimesta.

Arkea helpottava palvelu työntekijälle


Kun valitset Sannan Ruokakassin henkilöstölle, mahdollistat työntekijöille enemmän aikaa läheisten kanssa.

Kun raaka-aineet toimitetaan kotiovelle ja reseptit on valmiiksi suunniteltu, aikaa jää monelle tärkeälle asialle: perheen kanssa yhteisen ajan viettämiselle, hyvästä ruoasta nauttimiselle, liikunnalle ja levolle sekä palautumiselle.

Lahjaksi tai jatkuvampana etuna


Valitse Sannan Ruokakassi henkilöstölle kertaluontoisena lahjakorttina, tietylle ajanjaksolle tai jatkuvana etuna, esimerkiksi terveyttä edistävänä vaihtoehtona lounasseteleille. Riippuen nykyisen ravintoedun arvosta, voi henkilökunta esimerkiksi valita vastaavan arvon mukaan ruokakassitoimituksia tai yritys voi maksaa osan palvelun loppuhinnasta. Jätä yhteystietosi alhaalla olevaan lomakkeeseen, niin voimme keskustella juuri teille sopivimmasta vaihtoehdosta.

Vastuullinen vaihtoehto


Ruoan alkuperä on meille ensiarvoisen tärkeää ja haluamme osaltamme edistää kestävää kehitystä ja kulutusta. Teemme jatkuvasti töitä löytääksemme mahdollisimman hyvälaatuisia, eettisesti ja ympäristöystävällisesti tuotettuja raaka-aineita ja tuotteita.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Kiitos yhteydenotostasi! Palaamme asiaan mahdollisimman pian.
This field is required
This field is required
This field is required
This field is required
This field is required