Nopea kinkkupannukakku

Kinkkupannukakku on nopeasti ja helposti valmistuva ruoka, joka maistuu koko perheelle. Tarjoa pannukakun kanssa oman makusi mukaan puolukkahilloa, kurkkusalaattia tai vaikkapa raejuustoa!

Tarvitset:

  • Kananmunia, 3 kpl
  • Maitoa, 8 dl
  • Kinkkukuutioita, 1 pakkaus
  • Oliiviöljyä
  • Suolaa
  • Vehnäjauhoja

Kinkkupannukakun valmistusohjeet:

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

2. Pannaritaikina: Vatkaa 4 dl vehnäjauhoja ja 4 dl maitoa vähän kerrallaan tasaiseksi taikinaksi. Lisää 4 dl maitoa, 3 kananmunaa ja ½ tl suolaa. Vatkaa tasaiseksi ja laita sivuun.

3. Levitä uunipannuun (40×30 cm) 1 rkl oliiviöljyä ja 1 pakkaus kinkkukuutioita. Paista uunin ylätasolla 2-3 min.

4. Kaada pannaritaikina kuumaan uunipannuun. Paista uunin keskitasolla 25-30 min kunnes pannari on läpikypsää ja se on saanut väriä.

Ehkä tykkäisit myös näistä artikkeleista:

Honey Factory, ainutlaatuista lajihunajaa

”Hunaja on oivallinen lisä jouluiselle juustotarjottimelle, sillä hunajan entsyymit sitovat viinin ja juuston makumaailman yhteen erityisen herkullisella tavalla!”

Lue lisää

Viltgården, vastuullista lihaa läheltä

Kestävästi ja eettisesti pyydetty riista on paitsi herkullinen, myös ympäristön kannalta verraton vaihtoehto. Aterian alkuperästä ei ole epäselvyyttä!

Lue lisää

Pasta Factory, tuorepastaa rakkaudella

Paras tuorepasta tulee Espoosta! Pasta Factory tekee italialaisella rakkaudella fettuccinet, lasagnelevyt ja linguinet. Näitä pakataan yhtä suurella rakkaudella Sannan Ruokakasseihin!

Lue lisää