Nopea kinkkupannukakku

Kinkkupannukakku on nopeasti ja helposti valmistuva ruoka, joka maistuu koko perheelle. Tarjoa pannukakun kanssa oman makusi mukaan puolukkahilloa, kurkkusalaattia tai vaikkapa raejuustoa!

Tarvitset:

  • Kananmunia, 3 kpl
  • Maitoa, 8 dl
  • Kinkkukuutioita, 1 pakkaus
  • Oliiviöljyä
  • Suolaa
  • Vehnäjauhoja

Kinkkupannukakun valmistusohjeet:

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

2. Pannaritaikina: Vatkaa 4 dl vehnäjauhoja ja 4 dl maitoa vähän kerrallaan tasaiseksi taikinaksi. Lisää 4 dl maitoa, 3 kananmunaa ja ½ tl suolaa. Vatkaa tasaiseksi ja laita sivuun.

3. Levitä uunipannuun (40×30 cm) 1 rkl oliiviöljyä ja 1 pakkaus kinkkukuutioita. Paista uunin ylätasolla 2-3 min.

4. Kaada pannaritaikina kuumaan uunipannuun. Paista uunin keskitasolla 25-30 min kunnes pannari on läpikypsää ja se on saanut väriä.

Ehkä tykkäisit myös näistä artikkeleista:

Sannan Ruokakassin toiminta päättyy

Haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme viimeisen 11 vuoden aikana. Näiden vuosien aikana Sannan Ruokakassi on ilahduttanut ja helpottanut tuhansien arkea. Toimintamme…

Lue lisää

Tilaa, kokkaa ja nauti! Emma Gaalan kotimainen menu nyt Sannan Ruokakassissa

Sannan Ruokakassi sponsoroi kotimaisen musiikin suurinta juhlaa, Emma Gaalaa, joka pidetään perjantaina 6.5. Helsingin Jäähallissa. Gaalassa jaetaan palkinnot vuoden kovimmille…

Lue lisää

Näin teemme arjestasi ihanampaa

Oletko ajatellut, että ihan tavallisista arkipäivistä olisi mukava nauttia hieman enemmän? Ehkä oletkin keksinyt arjen piristämiseen jo monta tapaa: kävelylenkit…

Lue lisää