Näin teemme arjestasi ihanampaa

Oletko ajatellut, että ihan tavallisista arkipäivistä olisi mukava nauttia hieman enemmän? Ehkä oletkin keksinyt arjen piristämiseen jo monta tapaa: kävelylenkit luonnossa, hyvän musiikin kuunteleminen tai ystävien tapaaminen myös keskellä viikkoa.

Mitä jos näille rentouttaville ja inspiroiville hetkille olisi vielä vähän enemmän aikaa? Miltä se tuntuisi: jaksaisitko entistä paremmin työelämässä, olisitko enemmän läsnä läheisillesi, kohenisiko kuntosi?

Me Sannan Ruokakassilla uskomme tähän mahdollisuuteen intohimoisesti. Kurjia tilanteita ei elämässä voi välttää, mutta uskomme vakaasti, että jokaisesta päivästä on syytä nauttia mahdollisimman paljon. Arkeen on lupa tuoda elementtejä, jotka tekevät siitä paitsi helpompaa, myös ennen kaikkea nautinnollisempaa.

Arjen ytimessä on usein ruoka. Mitä söisimme tänään – miten ruokalajeihin saisi vaihtelua – miten tulisi syötyä sekä terveellisesti että herkullisesti – kuka käy kaupassa. Näitä kysymyksiähän me kaikki pyörittelemme.

Arjen metatyöstä puhutaan paljon, ja suuri osa siitä liittyy juuri kodin ruokahuoltoon, yllä oleviin kysymyksiin. Kun arkiruuanlaittoon liittyvä metatyö otetaan pois harteiltasi, aikaa ja vaivaa säästyy merkittävästi. Jopa useita tunteja viikossa. Miten sinä käyttäisit nämä tunnit?

Ruokakassipalvelussa kaupan päällisenäkin tulee paljon. Säännöllisyyttä syömiseen, uusia kokkaustaitoja (resepteistämme ruokaa laittavat myös teinit!), runsaampi kasvisten käyttö ja valmiiksi mietityt vastuulliset valinnat.

Tutustu resepteihin

Vastuullisuudesta puheenollen: metatyötä sekin on. Haluat ehkä tehdä arjessasi vastuullisia ostopäätöksiä, mutta tuotteiden ja palveluiden vertailu vie aikaa. Ruokakassipalvelun ytimessä on vastuullisuus.

Kolmasosa maailmassa tuotetusta ruuasta menee roskiin, mutta ruokakassipalvelun avulla oman ruokahävikin voi minimoida – jopa nollata. Resepteihin lähetetään täsmäainekset, joista ei jää purkin pohjallisia tai muita jämiä roskiin heitettäväksi. Tämä yksissään on jo todella merkittävä kotitalouksissa tehtävä vastuullinen valinta.

Lisäksi ruokakassitoimitus tuodaan kimppakyydillä kotiovelle. Tämä vähentää huomattavasti kauppareissuja omaa autoa käyttäen. Heräteostotkin vähenevät, ja siten säästyy myös selvää rahaa.

Ole vastuullinen ja säästä – tilaa nyt!

Kolmas vastuullisuuteen oleellisesti liittyvä seikka on ainesten laatu ja alkuperä. Sannan Ruokakassi on sitoutunut käyttämään mahdollisimman lähellä tuotettuja raaka-aineita: kotimaista lihaa, kalaa, kanaa ja kasviproteiineja, kotimaisia kasviksia, salaatteja ja yrttejä sekä pientuottajien erikoisuuksia. Kasseissamme on joka viikko mukana myös luomutuotteita.

Pakkausmateriaaleissa pyrimme minimiin. Reseptiemme ainekset pakataan paperipusseihin. Muuta ylimääräistä pakkausmateriaalia et laatikoistamme sitten löydäkään. Toimituksemme kuljetetaan kylmäautoilla, jolloin kylmäketju säilyy kotiovellesi asti, ilman turhia termopusseja tai kylmägeelejä.

Ajattelemme, että tämä kaikki on arvokasta. Teemme Sannan Ruokakassia hyvällä omallatunnolla. Työllämme ja tuotteellamme on tarkoitus. Emme tuota maailmaan mitään turhaa.

Kokeile, aluksi vaikkapa kolme kertaa. Sinä aikana alat varmasti huomata vaikutukset arjessasi – myös ne uudet ja yllättävät, joita emme tässä edes osanneet mainita.

Kokeile heti

Ehkä tykkäisit myös näistä artikkeleista:

Tilaa, kokkaa ja nauti! Emma Gaalan kotimainen menu nyt Sannan Ruokakassissa

Sannan Ruokakassi sponsoroi kotimaisen musiikin suurinta juhlaa, Emma Gaalaa, joka pidetään perjantaina 6.5. Helsingin Jäähallissa. Gaalassa jaetaan palkinnot vuoden kovimmille…

Lue lisää

Bakerikan kotibilekeksit nyt Sannan Ruokakassissa

Erika Poussa, 24, on huikea nuori yrittäjä. Hän perusti Bakerika-leivontayrityksensä jo 17-vuotiaana, ja avasi hiljattain ensimmäisen oman kahvilan Helsingissä osoitteessa…

Lue lisää

Me olemme Sannan Ruokakassi

Sannan Ruokakassit kootaan iloisen tehotiimin voimin. Ruoka on meille kaikille intohimo (okei, melkein kaikille), mutta suurimman ilon saamme tyytyväisistä asiakkaista….

Lue lisää