Nacholautanen Beanit-härkäpapumurulla
Herkullinen nacholautanen sopii niin arkeen kuin viikonlopun viettoon!
Tarvitset:
- Beanit®
härkäpapumurua, 1 pakkaus - NAMS tomaatteja, 2 kpl
- Maissia, 1 purkki
- Kurkkua, ½ kpl
- Jäävuorisalaattia, ½ kpl
- Kermaviiliä, 2 dl
- Juustoraastetta, 1 pussi
- Nachosipsejä, 1 pussi
- Tomaattisosetta, 2 rkl, 2 kpl
- Sokeria
- Oreganoa
- Chilijauhetta
- Paprikajauhetta
- Oliiviöljyä
- Juustokuminaa
- Leivinpaperia
Nacholautasen valmistusohjeet:
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.
2. Kuumenna paistinpannussa hieman öljyä ja paista 1 pakkaus Beanit® härkäpapumurua, 3 tl paprikajauhetta, 1 tl juustokuminaa, ½ tl sokeria, 2 tl oreganoa ja halutessasi ripaus chilijauhetta. Paista n. 3 min kuumalla pannulla. Lisää 2 rkl tomaattisosetta ja 1 dl vettä. Sekoita ja anna vetäytyä.
3. Kaada pellille leivinpaperin päälle pussillinen nachoja. Jaa Beanit® härkäpapumuruseos tasaisesti nachoille ja ripottele päälle pussillinen juustoraastetta. Gratinoi uunissa n. 5-7 min tai kunnes juusto on sulanut.
4. Revi ½ salaatti kulhoon. Valuta purkillinen maissia ja laita kulhoon. Kuutioi ½ kurkku ja 2 tomaattia ja laita kulhoihin. Kaada purkillinen kermaviiliä kulhoon.
5. Ota nachot uunista ja tarjoile vihannesten ja kermaviilin kera.