Me olemme Sannan Ruokakassi

Sannan Ruokakassit kootaan iloisen tehotiimin voimin. Ruoka on meille kaikille intohimo (okei, melkein kaikille), mutta suurimman ilon saamme tyytyväisistä asiakkaista. Sen eteen meistä jokainen tekee aina parhaansa!

Lue alta pienet esittelyt ihmisistä Sannan Ruokakassin – ihanan arjen reseptin – takana.

 

 

Sannan Ruokakassin perusti Susanne, tuttavallisemmin Sanna, vuonna 2011. Sannan Ruokakassi onkin vanhin edelleen toiminnassa oleva kotimainen ruokakassipalvelu.

Yrityksen perustamista pohjusti ruuhkavuosiarki. Kolmen pienen lapsen äiti arvosti perheen yhteisiä ruokahetkiä, mutta arjen pyörittäminen muistutti sirkusta. Ruuasta alkoi tulla ilon sijaan murheenkryyni. Mitä syömme tänään? Milloin ehdimme kauppaan? Kuka kokkaa?

Nämä pulmat Susanne halusi jättää taakseen. Hänen rohkeutensa ja työnsä ansiosta sama mahdollisuus on nyt monien muidenkin ulottuvilla. Kiitos!

 

 

Nykyisin Sannan Ruokakassissa kauhaa heiluttaa toimitusjohtaja Laura. Hän teroittaa veitsensä ja ryhtyy pilkkomaan aineksia aina kun Sannan Ruokakassi kaipaa uusia reseptejä – toisin sanoen joka viikko!

Laura suunnittelee ja kokkaa reseptit, ottaa niiden kuvat sekä koostaa viikoittaiset menut. Avainsanoja ovat herkullisuus, terveellisyys ja helppous. Laura sanoo, että elämä on liian lyhyt tylsän ruuan syömiseen, ja joka ikisestä päivästä on todellakin lupa nauttia!

Kun asiakas tehnyt tilauksensa ja valinnut reseptinsä, ottaa ostopäällikkö Pietro homman haltuun. Hän hankkii ainekset tavarantoimittajiltamme, ja huolehtii, että ne saapuvat pakkaamoon oikeaan aikaan.

Pietro etsii myös uusia herkullisia ja vastuullisia tuotteita Sannan Ruokakassiin. Hän välittää aidosti siitä, mitä ihminen syö! Pietron synnyinmaa on Italia, ja vaikka Sannan Ruokakassin porukka oppii uusia italiankielisiä sanoja lähes päivittäin, on yhteinen työkielemme englanti.

Asiakaspalvelijamme Linda opastaa, neuvoo ja vastaa pitkin matkaa. Puhelin ja sähköposti laulavat, eikä vielä ole tullut vastaan kysymystä, jota Linda ei olisi osannut selvittää. Monille asiakkaillemme Linda on se tutuin ruokakassilainen, ja tullut suorastaan jo kaveriksi!

Linda väittää olevansa surkea kokki, mutta taitaa vähätellä taitojaan. Tiimimme lounaskokkailuista meillä nimittäin on todisteita, että Linda pilkkoo ja paistaa vähintään yhtä vikkelästi ja taitavasti kuin muutkin.

Kasvumarkkinoijamme Emilia pitää huolen, että uudet asiakkaat löytävät Sannan Ruokakassin, ja että rakkaat uskolliset asiakkaat pysyvät tyytyväisinä. Kun löydät vaikkapa ystävänpäivänä toimituslaatikostasi ylimääräisen yllätyksen, tiedät, että sen on ideoinut Emilia.

Emilia on Lagotto Romagnolon eli sienikoirana tunnetun hauvelin emäntä (Ruffe-koiran sienikoulutus taitaa tosin olla vielä hieman kesken). Intohimoinen kotikokki haaveilee jatkuvasti matkoista Meksikoon, mikä tietysti näkyy usein hänen lautasellaan!

Sosiaalisen median tileistämme vastaa Patricia, ketterä diginatiivi ja maailmankansalainen. Patricia postaa Sannan Ruokakassin kauniit kuvat, hauskat stoorit ja vauhdikkaat reelsit. Ja kun bongaat somestamme vaikkapa houkuttelevia arvontoja, kannattaa osallistua! Palkinnot ovat Patrician huolella valitsemia.

Vegaanista ruokavaliota noudattava Patricia ei juurikaan viihdy keittiössä. Hänen bravuurinsa ovat pikanuudelit!

Mutta yksi asia yhdistää meitä kaikkia. Kun sähköpostiimme kilahtaa uusi tilaus – se todella ilahduttaa koko tiimiä. 

Tilaa Sannan Ruokakassi tästä!

Ehkä tykkäisit myös näistä artikkeleista:

Tilaa, kokkaa ja nauti! Emma Gaalan kotimainen menu nyt Sannan Ruokakassissa

Sannan Ruokakassi sponsoroi kotimaisen musiikin suurinta juhlaa, Emma Gaalaa, joka pidetään perjantaina 6.5. Helsingin Jäähallissa. Gaalassa jaetaan palkinnot vuoden kovimmille…

Lue lisää

Näin teemme arjestasi ihanampaa

Oletko ajatellut, että ihan tavallisista arkipäivistä olisi mukava nauttia hieman enemmän? Ehkä oletkin keksinyt arjen piristämiseen jo monta tapaa: kävelylenkit…

Lue lisää

Bakerikan kotibilekeksit nyt Sannan Ruokakassissa

Erika Poussa, 24, on huikea nuori yrittäjä. Hän perusti Bakerika-leivontayrityksensä jo 17-vuotiaana, ja avasi hiljattain ensimmäisen oman kahvilan Helsingissä osoitteessa…

Lue lisää