Liity #kokkausvallankumoukseen!

#Kokkausvallankumous haastaa kaikki suomalaiset kokkaamaan kotona kolmena päivänä viikossa

Ovatko einekset ja takeaway-annokset tuttu näky ruokapöydässäsi? Tiedätkö, millainen kokki olet? Epäiletkö, että olet surkea?

Meillä on uutisia: jos sinulla on keittiö, olet kokki. Ja vain tekemällä voit tulla paremmaksi!

Liity mukaan #kokkausvallankumoukseen!

Sannan Ruokakassi kannustaa koko Suomea ottamaan keittiöt haltuunsa. #Kokkausvallankumous haastaa kaikki kotikokit sukupuoleen ja ikään katsomatta tekemään ruokaa kotona kolmesti viikossa. Tiedämme, että aina ei ole aikaa, mutta kolmena viikonpäivänä sitä löytyy monelta. Lähdetään siis siitä!

Kokkaamisen ei tarvitse olla välttämätön pahe. Parhaimmillaan se voi olla hauskaa yhdessä tekemistä perheen tai ystävien kesken, rauhallinen hetki arjen kiireessä tai keino kokea uusia ahaa-elämyksiä. Jos ruoka ei ole kuvankaunista, se ei haittaa – tärkeintä on, että se on kotona tehtyä!

#Kokkausvallankumous kuuluu kaikille

Kokkausvallankumous kuuluu kaikille iästä ja elämäntilanteesta huolimatta. Onko takeaway-sovellukset käytössä turhan usein? Vai tuleeko kotona tehtyä aina samaa ruokaa? On monta syytä kokata enemmän, ja kaikki ovat yhtä hyviä!

Liity Kokkausvallankumous-ryhmäämme Facebookissa ja seuraa kuinka muut kotikokit ottavat haasteen vastaan. Jaamme lisäksi inspiroivia vinkkejä arkiruokailuun, viikoittaisia reseptejä ja infoa eri ruoka-aineista. Haluamme jakaa inspiraatiota muiden kotikokkien kanssa ja kannustaa kaikkia astumaan hellan ääreen. Voit myös seurata kokkausvallankumousta Sannan Ruokakassin Instagramissa.

Mitä teidän kotona kokattiin tällä viikolla?

Haluamme kuulla onnistumisen hetkiä teidän keittiöstä! Tekikö Valtteri 8v itse banaanilettuja? Kokeilitteko kavereiden kanssa ensimmäistä kertaa bataattipitsaa? Jaa oma kokkausvallankumouksesi kanssamme käyttämällä hashtagia #kokkausvallankumous ja haasta myös kaverisi mukaan!

Tilaamalla Sannan Ruokakassia olet jo osa kokkausvallankumousta.

Liity #kokkausvallankumous -Facebook-ryhmäämme: https://www.facebook.com/groups/kokkausvallankumous

Ehkä tykkäisit myös näistä artikkeleista:

Sannan Ruokakassin toiminta päättyy

Haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme viimeisen 11 vuoden aikana. Näiden vuosien aikana Sannan Ruokakassi on ilahduttanut ja helpottanut tuhansien arkea. Toimintamme…

Lue lisää

Tilaa, kokkaa ja nauti! Emma Gaalan kotimainen menu nyt Sannan Ruokakassissa

Sannan Ruokakassi sponsoroi kotimaisen musiikin suurinta juhlaa, Emma Gaalaa, joka pidetään perjantaina 6.5. Helsingin Jäähallissa. Gaalassa jaetaan palkinnot vuoden kovimmille…

Lue lisää

Näin teemme arjestasi ihanampaa

Oletko ajatellut, että ihan tavallisista arkipäivistä olisi mukava nauttia hieman enemmän? Ehkä oletkin keksinyt arjen piristämiseen jo monta tapaa: kävelylenkit…

Lue lisää