Liity #kokkausvallankumoukseen!

#Kokkausvallankumous haastaa kaikki suomalaiset kokkaamaan kotona kolmena päivänä viikossa

Ovatko einekset ja takeaway-annokset tuttu näky ruokapöydässäsi? Tiedätkö, millainen kokki olet? Epäiletkö, että olet surkea?

Meillä on uutisia: jos sinulla on keittiö, olet kokki. Ja vain tekemällä voit tulla paremmaksi!

Liity mukaan #kokkausvallankumoukseen!

Sannan Ruokakassi kannustaa koko Suomea ottamaan keittiöt haltuunsa. #Kokkausvallankumous haastaa kaikki kotikokit sukupuoleen ja ikään katsomatta tekemään ruokaa kotona kolmesti viikossa. Tiedämme, että aina ei ole aikaa, mutta kolmena viikonpäivänä sitä löytyy monelta. Lähdetään siis siitä!

Kokkaamisen ei tarvitse olla välttämätön pahe. Parhaimmillaan se voi olla hauskaa yhdessä tekemistä perheen tai ystävien kesken, rauhallinen hetki arjen kiireessä tai keino kokea uusia ahaa-elämyksiä. Jos ruoka ei ole kuvankaunista, se ei haittaa – tärkeintä on, että se on kotona tehtyä!

#Kokkausvallankumous kuuluu kaikille

Kokkausvallankumous kuuluu kaikille iästä ja elämäntilanteesta huolimatta. Onko takeaway-sovellukset käytössä turhan usein? Vai tuleeko kotona tehtyä aina samaa ruokaa? On monta syytä kokata enemmän, ja kaikki ovat yhtä hyviä!

Liity Kokkausvallankumous-ryhmäämme Facebookissa ja seuraa kuinka muut kotikokit ottavat haasteen vastaan. Jaamme lisäksi inspiroivia vinkkejä arkiruokailuun, viikoittaisia reseptejä ja infoa eri ruoka-aineista. Haluamme jakaa inspiraatiota muiden kotikokkien kanssa ja kannustaa kaikkia astumaan hellan ääreen. Voit myös seurata kokkausvallankumousta Sannan Ruokakassin Instagramissa.

Mitä teidän kotona kokattiin tällä viikolla?

Haluamme kuulla onnistumisen hetkiä teidän keittiöstä! Tekikö Valtteri 8v itse banaanilettuja? Kokeilitteko kavereiden kanssa ensimmäistä kertaa bataattipitsaa? Jaa oma kokkausvallankumouksesi kanssamme käyttämällä hashtagia #kokkausvallankumous ja haasta myös kaverisi mukaan!

Tilaamalla Sannan Ruokakassia olet jo osa kokkausvallankumousta.

Liity #kokkausvallankumous -Facebook-ryhmäämme: https://www.facebook.com/groups/kokkausvallankumous

Ehkä tykkäisit myös näistä artikkeleista:

Honey Factory, ainutlaatuista lajihunajaa

”Hunaja on oivallinen lisä jouluiselle juustotarjottimelle, sillä hunajan entsyymit sitovat viinin ja juuston makumaailman yhteen erityisen herkullisella tavalla!”

Lue lisää

Viltgården, vastuullista lihaa läheltä

Kestävästi ja eettisesti pyydetty riista on paitsi herkullinen, myös ympäristön kannalta verraton vaihtoehto. Aterian alkuperästä ei ole epäselvyyttä!

Lue lisää

Pasta Factory, tuorepastaa rakkaudella

Paras tuorepasta tulee Espoosta! Pasta Factory tekee italialaisella rakkaudella fettuccinet, lasagnelevyt ja linguinet. Näitä pakataan yhtä suurella rakkaudella Sannan Ruokakasseihin!

Lue lisää