Kuka on Sanna?

Sujuvampaa arkea

Jo kuusi vuotta sitten aloin haaveilla sujuvammasta arjesta. Sellaisesta arjesta, jossa ei jatkuvasti tarvitsisi miettiä mitä ruokaa taas laittaisi perheelleen. Arjesta, jossa ei tarvitse taistella lasten kanssa jokaisesta ateriasta, vaan jossa pystymme nauttimaan hyvästä ruoasta yhdessä.

Sannan Ruokakassi on valmiiksi suunniteltu kokonaisuus, jossa reseptit ovat sydämellä suunniteltuja ja jokainen aines huolella valittu. Ruokakassi sisältää monipuolisen ja terveellisen arkiruokakokonaisuuden, josta koko perhe voi nauttia yhdessä, ilman suunnittelun vaivaa.

Monipuolisia reseptejä

Reseptejä laatiessani otan huomioon monta tekijää. Minulla on aina mielessä helppous ja monipuolisuus. Kuten tiedämme, arjessa ei ole loputtomasti aikaa ruoanlaittoon, mutta arkiruoan ei kuitenkaan tarvitse olla tylsää.

Ruokakassin tarkoituksena on helpottaa arkea, joten ruoan ja ruoanlaiton on tunnuttava helpolta – ja välillä jopa hauskalta! Pidän huolen ruoan monipuolisuudesta ja terveellisyydestä. Haluan myös auttaa lapsia – ja miksei aikuisiakin – löytämään uusia suosikkeja ja laajentamaan makumaailmaansa.

Kokeilen mielellään uusia ideoita ja makuja keittiössä. Arkiruoan on oltava pääosin tuttua ja turvallista, mutta välillä kaivataan uusia tuulahduksia ja inspiraatiota. Siihen ei aina tarvita ihmeitä: pari maustepurkkia, uudenlainen kastike, tai värikkäitä vihanneksia.

 

Ehkä tykkäisit myös näistä artikkeleista:

Honey Factory, ainutlaatuista lajihunajaa

”Hunaja on oivallinen lisä jouluiselle juustotarjottimelle, sillä hunajan entsyymit sitovat viinin ja juuston makumaailman yhteen erityisen herkullisella tavalla!”

Lue lisää

Viltgården, vastuullista lihaa läheltä

Kestävästi ja eettisesti pyydetty riista on paitsi herkullinen, myös ympäristön kannalta verraton vaihtoehto. Aterian alkuperästä ei ole epäselvyyttä!

Lue lisää

Pasta Factory, tuorepastaa rakkaudella

Paras tuorepasta tulee Espoosta! Pasta Factory tekee italialaisella rakkaudella fettuccinet, lasagnelevyt ja linguinet. Näitä pakataan yhtä suurella rakkaudella Sannan Ruokakasseihin!

Lue lisää