Kauppakassi­palvelu, joka on helppo,
vastuullinen ja terveellinen

Haluaisitko kauppakassit kotiovelle toimitettuna? Entä, jos sinun ei tarvitsisi enää edes suunnitella, mitä kaupasta ostetaan, vaan viikon arki-illallisten reseptit ja raaka-aineet olisi suunniteltu ja valittu huolella puolestasi? Tätä on Sannan Ruokakassi! Lue lisää Sannasta ja palvelustamme.

Kuka on Sanna?

Hei, olen Sanna – kolmen lapsen äiti, ravitsemusneuvonantaja ja yrittäjä ja arvostan yhteisiä ruokahetkiä. Arki on harvemmin ruusuilla tanssimista, mutta jokaisesta päivästä löytyy jotain nauttimisen arvoista. Suunnittelen ruokakassimme reseptit, jotta sinä ja perheesi voitte nauttia hyvästä ruoasta vaivattomasti.

Minulta kysytään usein mistä ajatus Sannan Ruokakassin perustamisesta syntyi. Ajatus lähti omasta tarpeesta ja havainnosta, että moni muukin perhe kaipasi jotain, joka aidosti helpottaisi arkisirkuksen pyörittämistä. Suurin murheenaihe oli mitä syödään, milloin ehtii kauppaan ja kenen hoidettavaksi tämä jää. Kun suunnittelin oman arkiruokani järkevämpään muotoon ja suunnittelutyö kerran tuli tehtyä, miksi en jakaisi työn tuloksia muidenkin iloksi?

Kiireisessä arjessa ei ole loputtomasti aikaa ruoanlaittoon, mutta ruoan ei kuitenkaan tarvitse olla tylsää. Reseptejä laatiessani otan huomioon monta tekijää. Minulla on aina mielessä helppous, monipuolisuus ja sesongin raaka-aineet. Haluan myös auttaa ihmisiä löytämään uusia suosikkeja, laajentamaan makuaan ja kehittymään ruoanlaittajina. Ruoanlaitto ja syöminen ovat luonnollisia tapoja viettää laatuaikaa rakkaiden ihmisten kanssa ja yhteiset hetket herkullisen ruoan äärellä tuovat myös iloa ja lisämakua kotiin.

Me kokoamme ruokakassisi

Sannan Ruokakassi tehdään pienen mutta pippurisen tiimin voimin, alusta asti ja rakkaudesta ruokaan!

Kun asiakas on valinnut reseptit ja tehnyt tilauksen, ottaa ostopäällikkö Pietro homman haltuun. Hän hankkii ainekset tavarantoimittajiltamme, ja huolehtii, että ne saapuvat pakkaamoon oikeaan aikaan. Pietro etsii myös uusia herkullisia ja vastuullisia tuotteita Sannan Ruokakassiin: hän välittää aidosti siitä, mitä ihminen syö!

Kauhaa heiluttaa toimitusjohtaja Laura. Hän teroittaa veitsensä ja ryhtyy pilkkomaan aineksia aina kun Sannan Ruokakassi kaipaa uusia reseptejä – toisin sanoen joka viikko!

Asiakaspalvelijamme Linda opastaa, neuvoo ja vastaa pitkin matkaa. Puhelin ja sähköposti laulavat, eikä vielä ole tullut vastaan tilannetta, jota Linda ei olisi osannut selvittää. Monille asiakkaillemme Linda on se tutuin ruokakassilainen, ja tullut suorastaan jo kaveriksi!

Kasvumarkkinoijamme Emilia pitää huolen, että uudet asiakkaat löytävät uudistuneen ja parantuneen Sannan Ruokakassin, ja että rakkaat uskolliset asiakkaat pysyvät tyytyväisinä! Sosiaalisen median tileistämme vastaa Patricia, ketterä diginatiivi. Bongaa somekanaviemme ihanat kuvat tai houkuttelevat arvonnat!

Ruoan alkuperä ja vastuullisuus

Lagerblad Foods Oy on kotimainen konserni, joka omistaa Sannan Ruokakassin. Lagerblad valmistaa ja myy pakastettuja ja valmiita ruokakomponentteja pääasiallisesti Suomen ja Ruotsin Food Service -markkinoilla. Lagerbladin tuotteet ovat korkealaatuisia kasvis-, liha- ja kalatuotteitta. Tuotteissaan se panostaa aitoihin makuihin ja perinteiseen gastronomiaan ns. “Kokkien tekemään ruokaan”.

Teemme jatkuvasti töitä löytääksemme mahdollisimman hyvälaatuisia, eettisesti ja ympäristöystävällisesti tuotettuja raaka-aineita ja tuotteita.Kotimaisten tuottajien ja yritysten suosiminen on toiminnassamme keskeistä. Olemmekin iloisia siitä, että pystymme tarjoamaan suomalaisille yrityksille ja viljelijöille vaihtoehtoisen kumppanin ja myyntikanavan. Olemme esimerkiksi tehneet yhteistyötä Uudenmaan ruoka -food hubin kanssa, joka toiminnallaan tukee paikallisten viljelijöiden työtä. Suosimme paljon lähiruokaa ja sesongin mukaisia kasviksia. Toimintamme ytimessä on myös tarjota monipuolisia ruokia ja raaka-aineita sekä uusia ja erilaisia makuelämyksiä. Tämä tarkoittaa sitä, että välillä käytämme myös hieman eksoottisempiakin raaka-aineita ja tuotteita.

Ruokakasseissamme tuoreilla vihanneksilla ja kasvipohjaisilla raaka-aineilla on keskeinen rooli ja sesongit ohjaavat reseptien suunnitteluamme. Sannan Ruokakassi on näin ollen oiva tapa tutustua myös uusin kasvisruokiin ja saada omaa syömistä terveellisemmäksi ja ympäristöystävällisemmäksi.