Jouluomenatee

Mausteinen jouluomenatee sopii aattoillan tunnelmaan. Mausteinen tee maistuu myös kylmänä!

Tarvitset:

  • 1 sitruuna
  • 7½ dl vettä
  • 2 kanelitankoa
  • 1 tl kokonaisia neilikoita
  • 5 pussia mustaa teetä
  • 4 rkl juoksevaa hunajaa
  • 2,5 dl omenamehua

Jouluomenateen valmistusohjeet:

  1. Kuori sitruunasta kolme pitkää kuorenpalaa kuorimaveitsellä.
  2. Keitä kattilassa vesi ja lisää sitruunankuoret, kanelitangot ja neilikat. Anna kiehua 5 minuuttia.
  3. Ota kattila liedeltä ja lisää hunaja sekä teepussit. Anna hautua 2 minuuttia ja ota teepussit pois.
  4. Lisää lopuksi omenamehu ja tarjoile!

 

Mausteinen tee maistuu myös kylmänä! Pullota vanhoihin patenttikorkillisiin lasipulloihin ja kietaise pullon kaulaan kaunis nauha ja käsintehty kortti, niin lämmittävä joululahja on valmis!

Ehkä tykkäisit myös näistä artikkeleista:

Honey Factory, ainutlaatuista lajihunajaa

”Hunaja on oivallinen lisä jouluiselle juustotarjottimelle, sillä hunajan entsyymit sitovat viinin ja juuston makumaailman yhteen erityisen herkullisella tavalla!”

Lue lisää

Viltgården, vastuullista lihaa läheltä

Kestävästi ja eettisesti pyydetty riista on paitsi herkullinen, myös ympäristön kannalta verraton vaihtoehto. Aterian alkuperästä ei ole epäselvyyttä!

Lue lisää

Pasta Factory, tuorepastaa rakkaudella

Paras tuorepasta tulee Espoosta! Pasta Factory tekee italialaisella rakkaudella fettuccinet, lasagnelevyt ja linguinet. Näitä pakataan yhtä suurella rakkaudella Sannan Ruokakasseihin!

Lue lisää