Inkiväärishotti

Nyt on hyvä aika ennaltaehkäistä syysflunssat tehokkaalla inkiväärishotilla. Supertehokas inkiväärijuoma säilyy hyvin jääkaapissa ja on helppo valmistaa itse, ilman blenderiä tai mehustinta, Sannan nopealla reseptillä. Todellinen flunssankarkottaja inkiväärin hyötyjen ansiosta!

Tarvitset:

  • Inkivääriä, noin 150 g (kämmenen kokoinen pala)
  • Vettä, 1 litra
  • Minttua, ½ ruukkua
  • Sitruunaa, 1 kpl
  • Hunajaa, ½ dl

Inkiväärishotin valmistusohjeet:

1. Lämmitä 1 litra vettä kattilassa tai vedenkeittimessä noin 60 asteiseksi.

2. Kuori ja raasta noin 150 g inkivääriä hienoksi raasteeksi. Laita kulhoon.

3. Lisää kuuma vesi kulhoon ja anna vetäytyä hetken. Lisää ½ dl hunajaa sekä muutama oksallinen minttua. Anna vetäytyä huoneenlämmössä reilu tunti.

4. Siivilöi seos ja kaada kannuun. Purista joukkoon 1 sitruunan mehut. Säilytä jääkaapissa ja nauti shottilasillinen aamuisin.

Ehkä tykkäisit myös näistä artikkeleista:

Honey Factory, ainutlaatuista lajihunajaa

”Hunaja on oivallinen lisä jouluiselle juustotarjottimelle, sillä hunajan entsyymit sitovat viinin ja juuston makumaailman yhteen erityisen herkullisella tavalla!”

Lue lisää

Viltgården, vastuullista lihaa läheltä

Kestävästi ja eettisesti pyydetty riista on paitsi herkullinen, myös ympäristön kannalta verraton vaihtoehto. Aterian alkuperästä ei ole epäselvyyttä!

Lue lisää

Pasta Factory, tuorepastaa rakkaudella

Paras tuorepasta tulee Espoosta! Pasta Factory tekee italialaisella rakkaudella fettuccinet, lasagnelevyt ja linguinet. Näitä pakataan yhtä suurella rakkaudella Sannan Ruokakasseihin!

Lue lisää