Halloween-juhlien tarjoilut

Halloweenia vietetään lokakuun lopussa, 31.10. Nyt on siis oiva aika suunnitella selkäpiitä karmivat Halloween-juhlat, johon voi kutsua niin lapset kuin aikuisetkin. Kattaus ja tarjoilut on helppo tuunata kauhuteemaan; hae vaikka inspiraatiota meidän vinkeistämme!

Kurpitsat keittoon ja koristeluun

Tarjoile Halloween-juhlien alkuruokana sesonkiin täydellisesti sopiva kurpitsakeitto! Hanki samalla muutamia ylimääräisiä kurpitsoja koristeiksi – isommat tavalliset kurpitsat sopivat hyvin kaiverrettaviksi, ja pienet koristekurpitsat kruunaavat kattauksesi.

Etkö jaksa kaivertaa kurpitsalyhtyjä? Sotkuinen ja aikaa vievä askartelu on helppo välttää korvaamalla isot kurpitsalyhdyt mandariineilla, joille on piirretty naama. Lisäksi mandariinikurpitsat ovat oiva välipala lapsille – ja mikseivät aikuisillekin!

Musta pasta

Pääruokana tarjotaan veret seisauttavan pelottavaa mustaa pastaa! Black ink -pasta maistuu hurjasta väristään huolimatta tavalliselle pastalle. Se saa värinsä mustekalan musteesta. Kokeile esimerkiksi rapujen, kirsikkatomaattien ja valkosipulin kera.

Halloween-tarjoilut lasten pöytään

Nakkimuumiot ja nakkihämähäkit ovat täydellinen halloween-herkku lasten juhliin! Helpoimmalla pääset, kun ostat valmista croissant-taikinaa. Hämähäkit syntyvät kiertämällä taikinasuikale nakin keskelle ja viiltämällä nakin päädyt ohuiksi ”jaloiksi”. Muumiot taas loihdit joko kierittämällä kokonaisen nakin ympärille taikinaa, tai viiltämällä nakista ensin muumion jalat ja kädet. Kun paistat nakkihämähäkit ja -muumiot uunissa, niiden jalat erkanevat. Silmät syntyvät tomaattisoseesta!

Haamukuppikakut jälkiruoaksi

Halloween-juhlat eivät olisi mitään ilman jälkiruokaa! Loihdit pelottavat haamukuppikakut, kun teet kuorrutteesta valkoista, ja asetat päälle suklaanapeista, nonparelleista tai vaikka suklaarusinoista silmät.

Ehkä tykkäisit myös näistä artikkeleista:

Sannan Ruokakassin toiminta päättyy

Haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme viimeisen 11 vuoden aikana. Näiden vuosien aikana Sannan Ruokakassi on ilahduttanut ja helpottanut tuhansien arkea. Toimintamme…

Lue lisää

Tilaa, kokkaa ja nauti! Emma Gaalan kotimainen menu nyt Sannan Ruokakassissa

Sannan Ruokakassi sponsoroi kotimaisen musiikin suurinta juhlaa, Emma Gaalaa, joka pidetään perjantaina 6.5. Helsingin Jäähallissa. Gaalassa jaetaan palkinnot vuoden kovimmille…

Lue lisää

Näin teemme arjestasi ihanampaa

Oletko ajatellut, että ihan tavallisista arkipäivistä olisi mukava nauttia hieman enemmän? Ehkä oletkin keksinyt arjen piristämiseen jo monta tapaa: kävelylenkit…

Lue lisää