Valitse haluamasi
reseptit viikottain

Joka viikko
gluteenittomia vaihtoehtoja

Reseptit ja raaka-aineet toimitetaan kotiin

Ihanampaa arkea – ihan kaikille!

Ihana arki tarkoittaa helppoutta ja lisää aikaa – tai näin me sen ajattelemme Sannan Ruokakassilla. Mielestämme ihana arki kuuluu ihan jokaiselle, ruokailutottumuksista tai erityisruokavalioista huolimatta. Tiestikö, että Sannan Ruokakassin asiakkaana voit valita kotiin toimitettavaksi viikottain 3-4 gluteenitonta reseptiä!

Sannan Ruokakassi on tällä hetkellä ainut ruokakassi toimittaja Suomessa, joka tarjoaa vapauden valita reseptejä. Tämän vuoksi myös erityisruokavaliota nauttivat löytävät viikottain meiltä herkullista syötävää juuri omaan ruokavalioonsa. Tarjoamme viikottain 10 reseptiä, josta sinulla on mahdollisuus valita 3 tai 4. Näistä kymmenestä vähintään neljä reseptiä on viikottain gluteenittomia.

Kuinka voin tilata gluteenittoman ruokakassin?

Voit tilata Sannan Ruokakassin osoitteesta tilaa.sannanruokakassi.fi. Tilauksen maksun jälkeen pääset valitsemaan reseptit. Reseptejä valitessa näet jokaisen reseptin allergeenit ja ainekset, jotta voit huomioida omat erityisruokavaliosi.

Sannan Ruokakassilla ei ole oletuskassina gluteenitonta kassia, mutta valinnanvapauden ansiosta pääset viikottain valitsemaan haluamasi sinulle sopivat reseptit.

Mitä saan kun tilaan Sannan Ruokakassin?

Sannan Ruokakassin asiakkaana saat valitsemasi reseptit ja raaka-aineet kotiin toimitettuna viikottain. Sannan Ruokakassi on suunniteltu helpottamaan erityisesti arki-iltojen kiireitä. Reseptit on helppo valmistaa selkeiden ohjeiden avulla – eikä hävikkiä synny kun raaka-aineita on juuri oikea määrä.

Sannan Ruokakassin tilaaminen on helppoa ja joustavaa. Tilaa vain silloin kun sinulle sopii, jätä viikkoja väliin tarvittaessa ja nauti ihanasta arjesta!

Kokeile Sannan Ruokakassia