Koska hyvä ruoka ja musiikki kuuluvat yhteen

Sannan Ruokakassi sponsoroi tänä vuonna Emma Gaalaa. Mielestämme hyvä ruoka ja musiikki sopivat saumattomasti yhteen. Vai voitko kuvitella ihanaa iltaa ruuan ja hyvän seuran parissa ilman täydellistä soittolistaa?

Sannan Ruokakassi toimittaa kotiin sadoille tyytyväisille asiakkaille kassillisen ihanaa arkea joka viikko. Meidän mielestä ihana arki sisältää hyvän musiikin lisäksi aikaa, ja palvelumme ansiosta sinun ei tarvitse enää miettiä vastausta kysymykseen ”mitä tänään syödään?” tai juosta kaupassa raaka-aineiden perässä.

Tarjoamme toukokuun loppuun sinulle Sannan Ruokakassin edullisempaan hintaan! Uutena tilaajana saat kolmesta ensimmäisestä tilauksesta -10 € kun teet tilauksesi jatkuvana tilauksena. Käytä koodia: EMMAGAALA30.

Tilaa tästä

Mikä on Sannan Ruokakassi?

Sannan Ruokakassi on ihanan arjen resepti. Toimitamme viikottain valitsemasi määrän reseptejä juuri sinulle sopivan kokoisena. Tämä tarkoittaa paitsi viikottaista arkiruuasta nauttimista, mutta myös hävikin minimoimista.

Voit tilata Sannan Ruokakassin joko 2:lle tai 4:lle henkilölle, ja valita haluamasi 3 tai 4 reseptiä. Olemme ensimmäinen ruokakassipalvelu Suomessa, mutta myös ensimmäinen ja toistaiseksi ainut joka tarjoaa valinnanvapauden reseptien osalta.

Niin helppoa: Tilaa, kokkaa, nauti!

Kaikessa yksinkertaisuudessaan saat jättää viikon ruokalistan suunnittelun meille. Pääset nauttimaan arjen ruokailun hyvistä puolista: helposta kokkaamisesta ja syömisestä. Ei enää pähkäilyä kysymykseen ”mitä tänään syötäisiin” tai kaupassa juoksemista reseptin raaka-aineita metsästäen.

Näin se toimii!

  1.  Tilaa Sannan Ruokakassi osoitteesta: tilaa.sannanruokakassi.fi, muista tehdä tilaus ja valita reseptit aina saman viikon keskiviikkoon mennesssä!
  2. Valitsemasi reseptit toimitetaan kylmäkuljetuksena kotiovellesi sunnuntaina
  3. Nauti! Kokkaa helppoja, maistuvia ja terveellisiä reseptejä – nauti vapautuneesta ajastasi.

Tilaa tästä

Jäikö kysyttävää?

Palvelemme sinua arkipäivisin 10-16.

Tavoitat meidät puhelimitse (075 325 2858) ja sähköpostitse (asiakaspalvelu@sannanruokakassi.fi).