✔️ Ilmainen toimitus ✔️ Helppo muokata ✔️ Et sitoudu ✔️ Turvallinen

Tietoa virustilanteeseen liittyen

Julkaistu 13 maaliskuu 2020

Tietoa virustilanteeseen liittyen

Sannan Ruokakassit tulevat turvallisesti kotiovelle

Me Sannan Ruokakassilla olemme omalta osaltamme mukana kantamassa vastuun koronaviruksen leviämisen estämisestä. Meidän ruokakassiemme tuotteita voit edelleen käyttää huoletta, sillä elintarvikkeista ei nykytiedon mukaan voi saada tartuntaa(Ruokavirasto).

Tässä muutama ohje, joiden avulla voimme entisestään estää virusta leviämästä.

Toimitusten kuittaus

Aiemmin toimitukset on kuitattu kuljettajan mukana olevalla älylaitteella. Jatkossa on mahdollista kuitata toimitus myös omalla puhelimella. Pyydä vain kuljettajaa lähettämään kuittauslinkki omaan puhelimeesi, ja saat tekstiviestitse linkin, jonka avaamassa näkymässä saat kuitattua toimituksen.

Toimitusten aikataulu

Toimituksemme ovat normaalisti maanantai-iltaisin klo 16.30-21.30. Virustilanteesta johtuen toimitusmäärämme on noussut reilusti. Jotta kaikki asiakkaamme saavat toimituksensa ajoissa kotiin olemme yhdessä kuljetuskumppanimme, Bring expressin kanssa sopineet laajennetusta toimitusikkunasta ja ruokakassit toimitetaan poikkeuksellisesti klo 12-21.30. Mikäli tämä aikaisempi toimitus ei sinulle sovi, olethan asiakaspalveluumme yhteydessä, niin pidämme huolen siitä, että toimituksesi sijoittuu myöhempään toimitusikkunaan (klo 16.30-21.30).

Karanteenitilanteet

Jos olet koronaviruksen tai virusepäilyn vuoksi karanteenissa, ilmoitathan asiakaspalveluumme, että ruokakassitoimituksesi saa jättää ovelle. Näin vältämme turhaa kontaktia ja estämme virusta leviämästä.

Tässä linkki myös kuljetusyhtiömme tiedotteeseen

Jäikö jokin mietityttämään?

Asiakaspalvelumme on apunasi sähköpostitse:
asiakaspalvelu@sannanruokakassi.fi

tai puhelimitse, 075 325 2858
Ma: 13-22
Ti-Pe: 10-16.

Lisää julkaisuja