✔️ Ilmainen toimitus ✔️ Helppo muokata ✔️ Et sitoudu ✔️ Turvallinen

Näistä tykkäämme

Julkaistu 24 syyskuu 2021

Näistä tykkäämme

Paras tuorepasta tulee Espoosta! Pasta Factory tekee italialaisella rakkaudella fettuccinet, lasagnelevyt ja linguinet. Näitä pakataan yhtä suurella rakkaudella Sannan Ruokakasseihin!


Mamma Mia mitä pastaa Espoosta tuleekaan!

Sauvasekoitin surraa tuoretta basilikaa murskaksi. Pian Stefano yhdistää sen pastajauhojen kanssa, ja ryhtyy työstämään lasagnelevyjä Sannan Ruokakassin reseptiä varten.

Espoolaisessa Pasta Factoryssa tuorepasta tehdään käsityönä, hyvin valituista aineksista ja tarkoin harkituilla italialaisilla pastakoneilla.


 

Vegaanista raviolia ja muita ihania uutuuksia

Kuuden hengen tiimi valmistautuu nyt uuteen. Pian saadaan maistaa aivan uusia Pasta Factoryn tuotteita, kuten basilika-rigatonia, punajuuri-vuohenjuustoraviolia ja vegaanista kurpitsaraviolia.

”Uutuuksilla on kotimaisesta työstä kertovan avainlippu ja eurooppalainen luomumerkki”, iloitsee Paola Chiodo, Pasta Factoryn omistaja. ”Tuotteet saadaan markkinoille marraskuun lopussa tai tammikuussa.”

Joulumarkkinat jätetään Suomessa suosiolla väliin – vaikka italialaiset kyllä syövät pastaa myös jouluna!

 

 

Suomalaiset luomutuotteet pastojen aineksina

Paola osti Pasta Factoryn 2014 perustettuaan Vaelsa-ravintolan viisi vuotta aiemmin. Vaelsa toimii yhä Helsingissä Kauppatorin kupeessa. Sen nimi tulee Paolan kolmen tyttären nimistä: Valentina, Eliza ja Sandra.

Tytöistä kaksi on vegaaneja, ja kolmaskin melkein. Paola ei itsekään syö kovin paljon eläinperäistä ruokaa. Pasta Factory tekeekin perinteisen, luomukananmunia sisältävän tuorepastan lisäksi vegaanista tuorepastaa. Siihen Sannan Ruokakassinkin asiakkaat ovat jo ehtineet rakastua.

”Käytämme aina kun vain mahdollista suomalaisia luomutuotteita: kurpitsaa, perunaa, punajuuria, kananmunia… Pastajauho tulee Italiasta – vastaavaa yhtä laadukasta emme ole löytäneet lähempää”, Paola kertoo.

 


Uudesta kaupasta tuorepastaa palvelutiskiltä

Pasta Factory avaa tällä viikolla oman, Buona-nimisen kaupan Iso-Robertinkatu 17-19:ään. Kaupan erikoisuutena on palvelutiski, josta voi ostaa tuorepastoja haluamansa määrän. Kaupan on muitakin italialaisia herkkutuotteita.

Sannan Ruokakassi toivottaa Pasta Factorylle menestystä, ja jatkaa ihanien tuorepastojen käyttämistä resepteissä! Halloweenin kunniaksi ensi viikon menuun kuuluu ruoka, joka sisältää Pasta Factoryn valmistamaa mustaa linguinea. Värjäys on tehty mustekalan musteella. Uskalla maistaa!

Kuinka monta pastamuotoa muistat ulkoa? Listataanpa! Farfalle, Penne, Fusilli, Spaghetti, Linguine, Fettuccine, Pappardelle, Rigatoni...

Lisää julkaisuja