✔️ Ilmainen toimitus ✔️ Helppo muokata ✔️ Et sitoudu ✔️ Turvallinen

Näistä tykkäämme

Julkaistu 24 syyskuu 2021

Näistä tykkäämme

Kotimaisesta härkäpavusta valmistettu Beanit riisuttiin nakuksi suolasta ja rasvasta, ja uutuus sai Sydänmerkin. Nakumurut ja -suikaleet sopivat siis vielä entistäkin paremmin koko perheelle.


Nyt hurmaa Naku! Ruokakasseihin sujahtaa terveellinen uutuus

Suosittujen Beanit-tuotteiden perheeseen on syntynyt riisuttu jäsen eli naku! Siinä on säilynyt oleellinen: kotimainen kasviproteiini. Pois on heitetty vain suola ja rasva.

”Muissa Beanit-tuotteissa on melko paljon suolaa ja mausteita”, kertoo tuotepäällikkö Noora Vilkki. ”Nyt meillä on tuote, joka sopii koko perheelle.”

 

 

Minne muru solahtaa, entä suikale?

Nakulla on Sydänmerkki, joka kertoo sen olevan parempi valinta suolan ja rasvan suhteen. Nakusta haluttiin tehdä muru- ja suikaleversio, jotka sopivat erityyppisiin ruokiin.

”Murulla voi helposti korvata jauhelihan. Paras esimerkki lapsiperheessä on varmasti makaronilaatikko. Sinne muru solahtaa mainosti, samoin kiusauksiin ja kastikkeisiin.”

 

 

Meksikolaista, korealaista...

Suikaleille on paikkansa ruuissa, jotka perinteisesti tehdään broilerisuikaleista.

”Wokit, riisin kanssa syötävät kastikkeet ja pastakastikkeet onnistuvat suikaleista.”

Sannan Ruokakassin toimituksissa suikaleista kokataan fajitaksia iloisessa ja värikkäässä Tex Mex -hengessä. Fast & Greenin asiakkaat puolestaan tekaisevat supernopean korealaisen barbecue-bowlin, jonka härkäpapukastike maustetaan päärynällä ja soijalla.

 

 

Ytimenä kotimaisuus: Kauhava ja härkäpapu

Suomalaiselle kotikokille kasviproteiineissa tärkeintä on kotimaisuus. Kansainvälisestä nimestään huolimatta Beanit-tuotteet tehdään Kauhavalla, kotimaisesta härkäpavusta. Tuotteen kehittäjä on Verso Foods.

Nykyään Verso kuuluu Beanit- ja Härkis-tuotteineen Raisio-konserniin.

”Raisiolla on aina ollut sama ydin kuin meillä Versolla: haluamme tehdä hyvää maapallolle ja terveydelle”, Noora kertoo.

Raision myötä Verso on saanut toimintaansa ”leveämmät hartiat”.

”Pääsemme näkemään vaikkapa, miten Elovena-tuotteet tehdään. Opimme paljon!”

 ”Nyt meillä on tuote, joka sopii koko perheelle.

Lisää julkaisuja