✔️ Ilmainen toimitus ✔️ Helppo muokata ✔️ Et sitoudu ✔️ Turvallinen

Sannan Ruokakassi <3 NAMS

Julkaistu 28 tammikuu 2021

Sannan Ruokakassi <3 NAMS


Saamme myös vuonna 2021 nauttia Suomen parhaista tomaateista - kaikki käyttämämme tomaatit ovat kypsänä poimittuja ja vastuullisesti tuotettuja NAMS-tomaatteja!

Teimme vuodelle 2020 uudenvuodenlupauksen käyttää ruokakassiemme tomaatteina ainoastaan kotimaisia NAMS-tomaatteja. Tämä lupaus on pysynyt!

Olemme iloisia, että saamme jatkossakin pakata Suomen parhaita tomaatteja ruokakasseihimme. Vuodelle 2021 on siis tiedossa lisää laadukkaita, kypsänä poimittuja ja ympäristöystävällisesti viljeltyjä NAMS-tomaatteja.

Vuoden mittaan saimme runsaasti asiakaspalautetta ja kiitosta maukkaista tomaateista. Tässä muutamia poimintoja kommenteista:

 

”NAMS kirsikkatomaatit olivat taivaallisia!”

”Sitruuna-timjamikastike ja tomaatit veivät kielen.”

”Laadukkaat raaka-aineet ja voi voi miten herkullisia NAMS-tomaatteja!”

”Olen hullaantunut NAMS-tomaatteihin. Ne ovat niin herkullisia, että niitä

on aina pakko tilata pari rasiaa mukaan.”

 

Monet asiakkaamme ovat innostuneet tilamaan NAMS-tomaatteja lisätuotteena ruokakassinsa kylkeen. Tomaattien ja muiden lisätuotteiden tilaaminen ruokakassitoimituksen mukana onkin helppo tapa vähentää kauppareissuja ja saada laadukkaita tuotteita suoraan kotiovelle.

Kuten kerta toisensa jälkeen olemme reseptejä testatessamme todenneet, nämä tomaatit kohottavat arkisenkin salaatin, ja tuovat ihanaa makujen syvyyttä kastikkeisiin ja lisäkkeisiin.

Arjen luksusta on aidon tomaatin mausta nauttiminen myös talvella –

vastuullisuudesta tinkimättä.

Myös muut kuin me Sannan Ruokakassilla ovat löytäneet NAMS-tomaattien ainutlaatuisen maun. Ravintoloitsija Richard McCormick ja Ville Relander kertovat videossa, rakkaudestaan NAMS-tomaatteihin. Katso, miksi he valitsivat juuri NAMSit italialaiseen ravintolaansa Madonnaan.

NAMS-tomaattien maku pääse oikeuksiinsa tässä mainiossa Richard McCormickin bruschetta-reseptissä, joka sopii niin tapaspöytään kuin alkuruuaksikin.

 

Ainekset:

12 kpl NAMS tomaattia

1 ruukku basilikaa

1 tl sormisuolaa

1 dl laadukasta oliiviöljyä

4 siivua vaaleaa hapanjuurileipää

1 iso valkosipulinkynsi

sormisuolaa

mustapippuria

 

Valmistus

Leikkaa tomaatit kuutioiksi. Revi basilikanlehdet käsin pienemmiksi ja kääntele ne tomaattien joukkoon.

Kokoa tomaatti-basilikaseoksesta kasa, jonka päälle ripottelet suolan ja valutat oliiviöljyn. Älä sekoita, vaan jätä tomaatit marinoitumaan 45 minuutiksi huoneenlämpöön.

Voitele leipäsiivut yhdeltä puolelta kevyesti oliiviöljyllä. Paista leipäsiivuja öljytty puoli alaspäin noin 2-3 minuuttia, kunnes ne saavat kullanruskean sävyn. Hankaa leipäsiivujen paistopintaa kuoritulla valkosipulinkynnellä ja asettele leivät lautasille.

Nostele tomaatti-basilikaseosta leipien päälle ja viimeistele mustapippurilla ja sormisuolalla. Käytä kulhon pohjalle jäänyt neste esim. tomaattisessa pastakastikkeessa


 

Muistathan, että voit tilata NAMS-tomaatteja lisätuotteena ruokakassin kylkeen. Tuotteet löytyvät myös kaupoista – jos jostain syystä ei vielä sinun lähikaupastasi, niin pyydä niitä kauppiaalta! Huomaat taatusti eron normaaleihin tomaatteihin.
 

Lisää julkaisuja