✔️ Ilmainen toimitus ✔️ Helppo muokata ✔️ Et sitoudu ✔️ Turvallinen

Kuka on Sanna?

Julkaistu 03 kesäkuu 2019

Kuka on Sanna?

Hei, olen Sanna – perheenäiti, ravitsemusneuvonantaja ja yrittäjä. Suunnittelen ruokakassiemme reseptit, jotta sinä ja perheesi voitte nauttia hyvästä ruoasta helposti.

Sujuvampaa arkea

Jo kuusi vuotta sitten aloin haaveilla sujuvammasta arjesta. Sellaisesta arjesta, jossa ei jatkuvasti tarvitsisi miettiä mitä ruokaa taas laittaisi perheelleen. Arjesta, jossa ei tarvitse taistella lasten kanssa jokaisesta ateriasta, vaan jossa pystymme nauttimaan hyvästä ruoasta yhdessä.

Sannan Ruokakassi on valmiiksi suunniteltu kokonaisuus, jossa reseptit ovat sydämellä suunniteltuja ja jokainen aines huolella valittu. Ruokakassi sisältää monipuolisen ja terveellisen arkiruokakokonaisuuden, josta koko perhe voi nauttia yhdessä, ilman suunnittelun vaivaa.

Onnellinen nainen kokkaa ruokakassin reseptien avulla
ruokakassipalvelu on lasten ja koko perheen suosikki

Monipuolisia reseptejä

Reseptejä laatiessani otan huomioon monta tekijää. Minulla on aina mielessä helppous ja monipuolisuus. Kuten tiedämme, arjessa ei ole loputtomasti aikaa ruoanlaittoon, mutta arkiruoan ei kuitenkaan tarvitse olla tylsää.

Ruokakassin tarkoituksena on helpottaa arkea, joten ruoan ja ruoanlaiton on tunnuttava helpolta – ja välillä jopa hauskalta! Pidän huolen ruoan monipuolisuudesta ja terveellisyydestä. Haluan myös auttaa lapsia – ja miksei aikuisiakin – löytämään uusia suosikkeja ja laajentamaan makumaailmaansa.

Kokeilen mielellään uusia ideoita ja makuja keittiössä. Arkiruoan on oltava pääosin tuttua ja turvallista, mutta välillä kaivataan uusia tuulahduksia ja inspiraatiota. Siihen ei aina tarvita ihmeitä: pari maustepurkkia, uudenlainen kastike, tai värikkäitä vihanneksia.

Toivottavasti saan Ruokakassin avulla helpottaa myös sinun arkeasi!

-Sanna

Sannan Ruokakassin perustaja Sanna

Lisää julkaisuja