✔️ Ilmainen toimitus ✔️ Helppo muokata ✔️ Et sitoudu ✔️ Turvallinen

Halloween-juhlien tarjoilut

Julkaistu 28 lokakuu 2019

Halloween-juhlien tarjoilut

Halloweenia vietetään lokakuun lopussa, 31.10. Nyt on siis oiva aika suunnitella selkäpiitä karmivat Halloween-juhlat, johon voi kutsua niin lapset kuin aikuisetkin. Kattaus ja tarjoilut on helppo tuunata kauhuteemaan; hae vaikka inspiraatiota meidän vinkeistämme!

Kurpitsat keittoon ja koristeluun

Tarjoile Halloween-juhlien alkuruokana sesonkiin täydellisesti sopiva kurpitsakeitto! Hanki samalla muutamia ylimääräisiä kurpitsoja koristeiksi – isommat tavalliset kurpitsat sopivat hyvin kaiverrettaviksi, ja pienet koristekurpitsat kruunaavat kattauksesi.

Kurpitsat sopivat koristeiksi sellaisenaankin, ja sopivat myös ruokaan,
Kurpitsakeitto maistuu aikuisille ja lapsille

Musta pasta

Pääruokana tarjotaan veret seisauttavan pelottavaa mustaa pastaa! Black ink -pasta maistuu hurjasta väristään huolimatta tavalliselle pastalle. Se saa värinsä mustekalan musteesta. Kokeile esimerkiksi rapujen, kirsikkatomaattien ja valkosipulin kera.

Musta pasta sopii halloween-tarjoiluksi

Halloween-tarjoilut lasten pöytään

Nakkimuumiot ja nakkihämähäkit ovat täydellinen halloween-herkku lasten juhliin! Helpoimmalla pääset, kun ostat valmista croissant-taikinaa. Hämähäkit syntyvät kiertämällä taikinasuikale nakin keskelle ja viiltämällä nakin päädyt ohuiksi ”jaloiksi”. Muumiot taas loihdit joko kierittämällä kokonaisen nakin ympärille taikinaa, tai viiltämällä nakista ensin muumion jalat ja kädet. Kun paistat nakkihämähäkit ja -muumiot uunissa, niiden jalat erkanevat. Silmät syntyvät tomaattisoseesta!

Lasten halloweenjuhlien suosikkeja ovat nakkimuumiot ja nakkihämähäkit

Haamukuppikakut jälkiruoaksi

Halloween-juhlat eivät olisi mitään ilman jälkiruokaa! Loihdit pelottavat haamukuppikakut, kun teet kuorrutteesta valkoista, ja asetat päälle suklaanapeista, nonparelleista tai vaikka suklaarusinoista silmät.

Haamukuppikakut ja mandariinikurpitsat

Lisää julkaisuja