✔️ Ilmainen toimitus ✔️ Helppo muokata ✔️ Et sitoudu ✔️ Turvallinen

Tuetaan yhdessä yrittäjiämme

Julkaistu 31 maaliskuu 2020

Tuetaan yhdessä yrittäjiämme

Korona-epidemia on vaikuttanut kaikkien meidän arkeemme ennennäkemättömällä tavalla ja monissa yrityksissä talous on tiukilla.

Korona-epidemia on vaikuttanut kaikkien meidän arkeemme ennennäkemättömällä tavalla ja monissa yrityksissä talous on tiukilla. Erityisesti pienet yritykset, kuten kivijalkakaupat & palvelut sekä ravintolat ovat suurien haasteiden edessä ja joutuvat etsimään uusia jakelukanavia tuotteilleen. Epävarmuuden ja vaikeuksien keskellä olemme kuitenkin saaneet myös lukea positiivisia uutisia - kriisi on yhdistänyt ihmisiä ja yrityksiä ja monet miettivät nyt uusia tapoja auttaa.

Me Sannan Ruokakassilla halusimme tehdä osamme tukeaksemme näitä yrityksiä ja olemmekin lyhyessä ajassa lisänneet valikoimaamme tuotteita, joita tilaamalla asiakkaamme voivat konkreettisesti auttaa. Kaikki valikoimassamme olevat extratuotteet ovat tarkoitettu tilaajillemme ja toimitetaan kätevästi kotiin ruokakassin kanssa. Voit tilata ruokakassisi lisäksi kotiin esimerkiksi herkullista Kruunuhaassa valmistettua käsintehtyä Chjokon suklaata tai kestävästi viljeltyjä ja tuoreena poimittuja NAMS tomaatteja.

Koska ravintolat on suljettu, myös useiden pienten maatilojen tilauskirjat ovat tyhjentyneet. Uusin lisäyksemme valikoimaamme onkin Uudenmaan ruoka foodhubin kanssa kehitetty Lähituottajien kassi, jossa tarjoamme rajoitetun ajan Uudenmaan alueen pien- ja luomutilojen tuotteita. Voit katsoa kassin tarkan sisällön ja listan tuottajista tästä Salaattia lukuunottamatta kassin ainekset säilyvät pidemmänkin aikaa ja sopivat mainiosti käytettäväksi esimerkiksi viikonlopun aikana. Paahda Majvikin biodynaamisen tilan juurekset uunissa Stanin hunajan kera ja loihdi herkullinen pasta Malmgårdin luomutilan spelttipastasta. Helsienen Espoossa tuotetut tuoreet osterivinokkaat sopivat käytettäviksi esimerkiksi sienipastassa, tai maukkaassa kasvis-ramen keitossa Voit käyttää Ahlbergin puutarhan kauniin versoseoksen ruoan viimeistelyyn tai sivusalaattina. Hommanäsin laadukas vadelmahillo sopii lettujen kera, aamiaispuurossa, jogurtissa tai vaikka piirakassa.

Tutustu kaikkiin tällä hetkellä myynnissä oleviin extratuotteisiimme nettisivuillamme - lisäämme valikoimaan uusia mielenkiintoisia tuotteita, joten seuraathan kanaviamme.

Lisää julkaisuja