✔️ Ilmainen toimitus ✔️ Helppo muokata ✔️ Et sitoudu ✔️ Turvallinen

Beanit® härkäpapumuru!

Julkaistu 23 huhtikuu 2020

Beanit® härkäpapumuru!

Härkiksen takana olevan Verso Food on tuonut kauppojen hyllyille tämän kuun alussa uutuustuotteen, Beanit® -härkäpapumurun!

Salaattiin, keiton päälle, laatikoihin, kastikkeisiin...

Beanit® -härkäpapumuru toimii kaikkialla, missä jauhelihakin toimisi. Lisäksi sillä saa helposti ruokaisuutta salaatteihin ja keittoihin. Helppo ja uusi kasvisruokavaihtoehto avaa mahdollisuuksia niin vegaaneille kuin sekaaneillekin. Testasimme tuotteen ja loihdimme sen ympärille ihania reseptejä, joita ruokakassitilaajamme pääsevät testaamaan viikkojen 17 ja 18 ruokakasseissa. Nopea ja kätevä Beanit® -härkäpapumuru paistuu pannulla rapeaksi, ja on todella monikäyttöinen!

Suomalainen härkäpapu maailmanvalloitusmatkalla

 

Beanit® härkäpapusuikaleet -ja muru, sekä kaikki Härkis® -tuotteet valmistetaan Kauhavalla suomalaisesta härkäpavusta. Tuotteet ovat jo aloittaneet maailmanvalloituksen; niitä saa kotimaamme rajojen ulkopuolella Iso-Britanniassa. Härkis -tuotteita puolestaan saa esimerkiksi Japanissa. Kävivätpä Beanit -suikaleet myös Kalifornian auringon alla herättämässä ihastusta!

 

Beanit® -härkäpapumurun edeltäjä, härkäpapusuikale, sai vuonna 2019 Saksassa ruoka-alan ammattilaisten Anuga-messuilla tunnustusta, kun se valittiin vuoden parhaiden ruokainnovaatioiden joukkoon. Kiinnostusta siis riittää, eikä ihme –ovathan tuotteet aivan mahtavia niin maultaan kuin käytettävyydeltäänkin.

Mikä ihmeen härkäpapu? Härkäpapu on palkokasvi, jota on viljelty Suomessakin jo pitkään. Uusien kasviproteiinituotteiden nousun myötä myös härkäpavusta on taas tullut trendikäs. Se sisältää jopa 30 % proteiinia, ja reilusti ravintokuitua. Se siis pitää kylläisenä pidempään. Koska härkäpavun hiilihydraatit ovat hitaita, ei verensokeri heittele.

Lisää julkaisuja