✔️ Ilmainen toimitus ✔️ Helppo muokata ✔️ Et sitoudu ✔️ Turvallinen

Asiakaskokemus: Friisin perhe

Julkaistu 17 heinäkuu 2019

Asiakaskokemus: Friisin perhe

Ruotsinopettaja Mikaela Friis asuu aviomiehensä ja kahden lapsensa kanssa Turun Luolavuoressa. Helpottaakseen perheen kiireistä arkea, he ovat tilanneet Sannan Ruokakassilta kolmen ruokalajin ateriapaketin. Palvelussa on viehättänyt erityisesti raaka-aineiden laatu sekä mukana toimitettavat reseptit, joiden ansiosta ateriat pysyvät monipuolisina. Lue lisää Friisin perheen kokemuksista alla ja katso video!

Sannan Ruokakassin laadukkaat raaka-aineet ja valmis reseptiikka helpottavat Friisin perheen arkea

Perhe tutustui Sannan Ruokakassiin talvella 2016. Tarve palvelulle syntyi arjen muututtua entistä kiireisemmäksi töiden, lasten lisääntyneiden harrastusten sekä kodissa tehdyn remontin myötä.

"Meille tulee ruokakassi kerran viikossa ovelle. Se sisältää kolmelle päivälle monipuolisesti mietityt ateriat: yhden kalaruoan, yhden liharuoan ja yhden kasvisruoan. Mukana tulee myös ohjevihkonen, jossa on selkeät reseptit", Mikaela kertoo.

"Ruokakauppaketjuilla on näitä ruoat kotiin -palveluja, mutta valmista reseptiikkaa en ole muualla nähnyt. Yleensä reseptit ovat idioottivarmoja, mutta kerran mukana tuli ohje kastikkeeseen, jota en osannut suurustaa. Muuten ei ole ollut mitään ongelmia", Mikaela naurahtaa.

Ruokakassipalvelu jossa laadukkaat raaka-aineet

Kotimaisia tuotteita suoraan kotiovelle

Reseptiikan lisäksi palvelussa on vakuuttanut erityisesti raaka-aineiden laatu. Ruokakassien sisältö on hyvin vaihtelevaa, minkä ansiosta myös perheen ruokavalio on monipuolistunut.

"En ole löytänyt ruokakaupastamme yhtä hyvää lihaa. Se on aina kotimaista, ja muutenkin olen huomannut, että he pyrkivät käyttämään mahdollisimman paljon kotimaisia tuotteita, mikä on aina hyvä asia", Mikaela kertoo.

Ruokakassin toimitus on ajoitettu jokaiselle maanantaille. Tarkka aika ilmoitetaan edellisellä viikolla. Jos kukaan ei ole toimituksen aikaan kotona, ruokakassi jätetään rappusille.

"Tuotteet ovat sellaisia, että ne säilyvät. Toimitusta on myös helppo muokata, se täytyy vain muistaa tehdä viikkoa aikaisemmin", Mikaela sanoo.

Perhe tutkii ruokakassipalvelun reseptivihkoa

Maistuvaa ruokaa vähällä vaivalla

Friisin perheessä on huomattu arjen helpottuneen palvelun myötä. Tärkeäksi asiaksi on koettu myös se, että Sannan Ruokakassi auttaa kehittämään mielikuvitusta ruoanlaiton suhteen.

"Kun joka viikko tulee tehtyä kolme uutta ruokalajia, siinä oppii ja saa uusia ideoita. Kaikkein parasta kuitenkin on, ettei ruokien tekemisessä kestä kauaa. Korkeintaan puoli tuntia, mutta usein ne valmistuvat nopeamminkin, noin 20 minuutissa", Mikaela kehuu.

"Sannan Ruokakassi on ollut meille todella hyvä palvelu. Olemme saaneet monipuolista ruokaa kolme kertaa viikossa valmiiksi mietittynä ja kotiin toimitettuna. Se sopii perheellemme erittäin hyvin", hän toteaa lopuksi.Mikä kassi teille sopisi?


Lisää julkaisuja