✔️ Ilmainen toimitus ✔️ Helppo muokata ✔️ Et sitoudu ✔️ Turvallinen

Korealainen sienikulho

Julkaistu 15 tammikuu 2021

Korealainen sienikulho

Korealainen sienikulho kotimaisilla osterivinokkailla ja paistetulla kananmunalla


  • Osterivinokas, 2 pkk

  • Banaanisalottisipuli, 1 kpl

  • Inkivääripala, 1 kpl

  • Kevätsipuli, 1 nippu

  • Teriyaki-kastike, 2 pss

  • Chilikastike, 1 pss

  • Wasabi-seesamimausteseos, 1 pkk

  • Kananmuna, 8 kpl

  • Kimchi, 200 g

  • Jasmiiniriisiä
  • Valkosipulinkynsiä
  • Rypsiöljyä
  • Suolaa
  • Mustapippuria

Korealainen sienikulho (neljälle)

1. Valmista 4 annosta riisiä pakkauksen ohjeen mukaan.

2. Sillä välin pilko osterivinokkaat. Kuori ja hienonna salottisipuli ja 2-3 valkosipulinkynttä. Kuori ja raasta inkivääriä, kunnes saat 1,5 rkl raastetta. Leikkaa kevätsipulit ohuiksi suikaleiksi.

3. Kuumenna suuri paistinpannu ja lisää tilkka öljyä. Paista sieniä 5 min, kunnes ne ovat ruskistuneet hyvin. Ota pannu hetkeksi pois liedeltä.

4. Alenna lieden lämpö miedoksi. Lisää pannuun salotti, valkosipuli, inkivääri, teriyaki-kastike ja chilikastike. Palauta pannu liedelle ja hauduta 2-3 min. Mausta suolalla ja pippurilla.

5. Kuumenna toinen pannu ja lisää tilkka öljyä. Riko kananmunat pannuun (erissä) ja paista häränsilmämuniksi, kunnes valkuainen on asettunut.

6. Annostele riisi kulhoihin tai lautasille. Jaa päälle sieniseos, kananmunat ja kimchi. Ripottele pinnalle wasabi-seesamimaustetta. Tarjoa heti.

Korealainen sienikulho osterivinokkailla

Maukaskassissa tarjottua

Tämä resepti on ollut tarjolla Maukaskassissa!

Lisää julkaisuja