Piknikwrap paistetulla halloumilla

Julkaistu 17 heinäkuu 2020

Piknikwrap paistetulla halloumilla

Piknikwrap paistetulla halloumilla on täydellinen eväs piknikille!


Neljälle:

  • Ruohosipulia, 1 ruukku
  • Halloumijuustoa, 400 g
  • Hummusta, noin 200 g
  • Tortilla wrappeja, 1 pakkaus
  • Salaattisekoitusta, noin 150 g
  • Sipulia, 1 kpl
  • Mustapapuja, 1 pakkaus (380 g, 230 g papuja)
  • Sipulia, 1 kpl
  • Kurkkua, 1 kpl
  • Tomaattia, 2 kpl
  • Turkkilaista jogurttia, 2 dl
  • Valkosipulinkynsiä, 1 kpl
  • Hunajaa
  • Oliiviöljyä
  • Suolaa
  • Sweet chili -kastiketta
  • Valkoviinietikkaa

Piknikwrapin valmistusohjeet

1. Jogurttikastike: sekoita yhteen kulhossa 2 dl turkkilaista jogurttia, 1 puristettu valkosipulinkynsi, 1 ruukku silputtua ruohosipulia, 1 tl sweet chili –kastiketta ja ½ tl suolaa.

2. Salaatti: viipaloi ohuesti 1 sipuli ja 2 tomaattia ja siirrä kulhoon. Lisää kulhoon rasiallinen salaattisekoitusta (huuhdottua) sekä 1 pakkaus mustapapuja (huuhdottuja ja valutettuja). Sekoita joukkoon 2 tl oliiviöljyä, 1 tl valkoviinietikkaa, 1 tl hunajaa ja ½ tl suolaa.

3. Viipaloi halloumijuusto (2 pakkausta) 1 cm paksuisiksi viipaleiksi. Kuumenna oliiviöljyä paistinpannussa ja paista 1-2 min per puoli.

4. Leikkaa 1 kurkku ohuiksi sauvoiksi. Täytä wrapit hummuksella, halloumijuustolla, salaatilla ja jogurttikastikkeella. Tarjoile kurkun kera.

5. Suikaloi 1 nippu kevätsipulia ja 1/2 kurkkua. Kuori 250 g porkkanoita ja raasta ne karkeaksi raasteeksi. Laita vihannekset vadille ja valuta päälle hieman oliiviöljyä.

Vinkki! Halloumijuusto sopii mainiosti grillattavaksi.

Piknikwrap paistetulla halloumijuustolla ja hummuksella

Maukaskassissa tarjottua

Tämä resepti on ollut tarjolla Maukaskassissamme!

Lisää julkaisuja