Nacholautanen Beanit® härkäpapumurulla

Julkaistu 28 huhtikuu 2020

Nacholautanen Beanit® härkäpapumurulla

Helkullinen nacholautanen sopii niin arkeen kuin viikonlopun viettoon!


  • Beanit®
    härkäpapumurua, 1 pakkaus
  • NAMS tomaatteja, 2 kpl
  • Maissia, 1 purkki
  • Kurkkua, ½ kpl
  • Jäävuorisalaattia, ½ kpl
  • Kermaviiliä, 2 dl
  • Juustoraastetta, 1 pussi
  • Nachosipsejä, 1 pussi
  • Tomaattisosetta, 2 rkl, 2 kpl
  • Sokeria
  • Oreganoa
  • Chilijauhetta
  • Paprikajauhetta
  • Oliiviöljyä
  • Juustokuminaa
  • Leivinpaperia

Nacholautanen Beanit® härkäpapumurulla

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

2. Kuumenna paistinpannussa hieman öljyä ja paista 1 pakkaus Beanit® härkäpapumurua, 3 tl paprikajauhetta, 1 tl juustokuminaa, ½ tl sokeria, 2 tl oreganoa ja halutessasi ripaus chilijauhetta. Paista n. 3 min kuumalla pannulla. Lisää 2 rkl tomaattisosetta ja 1 dl vettä. Sekoita ja anna vetäytyä.

3. Kaada pellille leivinpaperin päälle pussillinen nachoja. Jaa Beanit® härkäpapumuruseos tasaisesti nachoille ja ripottele päälle pussillinen juustoraastetta. Gratinoi uunissa n. 5-7 min tai kunnes juusto on sulanut.

4. Revi ½ salaatti kulhoon. Valuta purkillinen maissia ja laita kulhoon. Kuutioi ½ kurkku ja 2 tomaattia ja laita kulhoihin. Kaada purkillinen kermaviiliä kulhoon.

5. Ota nachot uunista ja tarjoile vihannesten ja kermaviilin kera.

Nacholautanen Beanit® härkäpapumurulla

Lisää julkaisuja