Nopea kinkkupannukakku

Julkaistu 17 joulukuu 2019

Nopea kinkkupannukakku

Kinkkupannukakku on nopeasti ja helposti valmistuva ruoka, joka maistuu koko perheelle. Tarjoa pannukakun kanssa oman makusi mukaan puolukkahilloa, kurkkusalaattia tai vaikkapa raejuustoa!


  • Kananmunia, 3 kpl
  • Maitoa, 8 dl
  • Kinkkukuutioita, 1 pakkaus
  • Oliiviöljyä
  • Suolaa
  • Vehnäjauhoja

Kinkkupannukakun valmistusohjeet

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

2. Pannaritaikina: Vatkaa 4 dl vehnäjauhoja ja 4 dl maitoa vähän kerrallaan tasaiseksi taikinaksi. Lisää 4 dl maitoa, 3 kananmunaa ja ½ tl suolaa. Vatkaa tasaiseksi ja laita sivuun.

3. Levitä uunipannuun (40x30 cm) 1 rkl oliiviöljyä ja 1 pakkaus kinkkukuutioita. Paista uunin ylätasolla 2-3 min.

4. Kaada pannaritaikina kuumaan uunipannuun. Paista uunin keskitasolla 25-30 min kunnes pannari on läpikypsää ja se on saanut väriä.

Nopea kinkkupannukakku

Lasten suosikkikassissa tarjottua

Tämä resepti on ollut tarjolla Lasten suosikkikassissamme!

Lisää julkaisuja