Nopea kinkkupannukakku

Sannan Ruokakassi

Julkaistu 17 joulukuu 2019

Nopea kinkkupannukakku

Kinkkupannukakku on nopeasti ja helposti valmistuva ruoka, joka maistuu koko perheelle. Tarjoa pannukakun kanssa oman makusi mukaan puolukkahilloa, kurkkusalaattia tai vaikkapa raejuustoa!


  • Kananmunia, 3 kpl
  • Maitoa, 8 dl
  • Kinkkukuutioita, 1 pakkaus
  • Oliiviöljyä
  • Suolaa
  • Vehnäjauhoja

Kinkkupannukakun valmistusohjeet

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

2. Pannaritaikina: Vatkaa 4 dl vehnäjauhoja ja 4 dl maitoa vähän kerrallaan tasaiseksi taikinaksi. Lisää 4 dl maitoa, 3 kananmunaa ja ½ tl suolaa. Vatkaa tasaiseksi ja laita sivuun.

3. Levitä uunipannuun (40x30 cm) 1 rkl oliiviöljyä ja 1 pakkaus kinkkukuutioita. Paista uunin ylätasolla 2-3 min.

4. Kaada pannaritaikina kuumaan uunipannuun. Paista uunin keskitasolla 25-30 min kunnes pannari on läpikypsää ja se on saanut väriä.

Nopea kinkkupannukakku

Lasten suosikkikassissa tarjottua

Tämä resepti on ollut tarjolla Lasten suosikkikassissamme!

Lisää julkaisuja