Spagetti al gamberi- katkarapupasta

Julkaistu 28 elokuu 2020

Spagetti al gamberi- katkarapupasta

Ihana ja nopea italialinen Spagetti al gamberi katkarapupasta ei jätä kylmäksi


  • Banaanisalottisipulia, 1 kpl
  • Lehtipersiljaa, 1 ruukku
  • Fenkolia, 1 kpl
  • Kuohukermaa, 1 dl
  • Tomaatteja, 3 kpl
  • Juustoraastetta, 50 g
  • Katkarapuja, noin 320 g
  • Spagettia, noin 400 g
  • Chilihiutaleita
  • Kanaliemikuutioita
  • Maitoa
  • Oliiviöljyä
  • Suolaa
  • Valkosipulinkynsiä
  • Valkoviinietikkaa
  • Voita

Spagetti al gamberin valmistusohjeet

1. Keitä n. 400 g spagettia pakkauksen ohjeen mukaan.

2. Halkaise 1 fenkoli ja leikkaa kantaosa pois, katso vinkki. Viipaloi fenkoli ja 1 banaanisalottisipuli. Silppua 1 ruukku lehtipersiljaa karkeasti. Lohko 3 tomaattia.

3. Kastike: Kuumenna tilavassa paistinpannussa 1 rkl oliiviöljyä ja 1 tl voita. Paista sipuli, fenkoli, tomaatit ja 3 puristettua valkosipulinkynttä keskilämmöllä 2-3 min.

4. Lisää pannuun 2 dl maitoa, 1 dl kuohukermaa, 1 kanaliemikuutio, 1 tl valkoviinietikkaa ja 1 tl chilihiutaleita. Anna hautua 4-5 min.

5. Sekoita keitetty spagetti, kastike, katkaravut (valutettuna) ja lehtipersilja pastakattilassa. Lisää suolaa maun mukaan ja tarjoile heti juustoraasteen (50 g) kanssa.

Vinkki! Halkaise fenkoli pituussuunnassa ja poista puinen juuriosa v-muotoisella viillolla.

 

Spagetti al gamberi - katkarapupasta fenkolilla

Maukaskassissa tarjottua

Tämä resepti on ollut tarjolla Maukaskassissamme!

Lisää julkaisuja