Teriyaki- härkäpapumuruwokki

Julkaistu 11 marraskuu 2020

Teriyaki- härkäpapumuruwokki

Teriyaki-Beanit® härkäpapumuruwokki tuo veden kielelle


  • Beanit®- härkäpapumuru, 2 pakkausta
  • Paprika punainen, 2 kpl
  • Porkkanaa, 4 kpl
  • Kevätsipulia, 1 pakkaus
  • Teriyaki-kastike, 2 pientä pussia
  • Punainen chili, 2 kpl
  • Jasmiiniriisiä, 4 annosta
  • Suolaa
  • Rypsiöljy

Teriyaki-Beanit® härkapapumurun valmistusohjeet (neljälle)

1. Huuhtele 4 annosta jasmiiniriisiä siivilässä. Mittaa 7 dl vettä kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Kun vesi kiehuu, lisää valutettu riisi ja 1 tl suolaa. Peitä kannella. Keitä 11-12 min kunnes riisi on kypsää ja vesi on imeytynyt riisiin. Pidä peitettynä tarjoiluun asti.

2. Sillä välin kuori 4 porkkanaa ja leikkaa ohuiksi tikuiksi. Suikaloi 2 paprikaa. Leikkaa 1 nippu kevätsipulia ohuiksi vinoviipaleiksi.

3. Kuumenna paistinpannu tai wokkipannu kovalla lämmöllä. Kun pannu on kuuma, lisää 2 pakkausta Beanit®-härkäpapumurua. Paista 3-4 min, kunnes murut ovat rapeita ja saaneet väriä. Siirrä syrjään.

4. Palauta pannu liedelle ja lisää toinen tilkka öljyä. Lisää porkkana ja paprika, ja paista 2-3 min.

5. Lisää Beanit-muru takaisin pannuun. Lisää kevätsipuli ja teriyakikastike (2 pussia) ja kääntele vielä 1 min.

6. Leikkaa chili (2 kpl) ohuiksi vinoviipaleiksi. Annostele riisi ja teriyakiwokki lautasille. Viimeistele chiliviipaleilla (tulinen!).

Vinkki! Jos perheessä on pieniä lapsia, valmista ruoka kahdessa eri pannussa. Älä lisää teriyaki-kastiketta toiseen. Tarjoa ilman chiliä.

Teriyaki-Beanit® härkäpapumuruwokki

Vegekassissa tarjottua

Tämä resepti on ollut tarjolla Vegekassissa!

Lisää julkaisuja