Beanit® härkäpapumurupizza

Julkaistu 02 syyskuu 2020

Beanit® härkäpapumurupizza

Tämä helposti valmistuva pizza maistuu koko perheelle ja on hyvä vaihtoehto jauhelihapizzalle!


  • Pizzakit (esim. Wewalka tai PopBakery), 1 kpl
  • Beanit® härkäpapumurua, 1 pakkaus
  • Juustoraastetta, noin 80 g
  • Kurkkua, 2 kpl
  • Rucolaa, 1 ruukku
  • Limeä, 1 kpl
  • Punasipulia, ½ kpl
  • Kuivattua oreganoa
  • Oliiviöljyä
  • Suolaa
  • Oliiviöljyä
  • Suolaa
  • Valkosipulia

Härkispizzan valmistusohjeet

1. Lämmitä uuni ja pelti 225 asteiseksi.

2. Kuori ja hienonna ½ punasipuli ja 2 valkosipulinkynttä. Kuullota sipulit paistinpannussa muutama minuutti. Lisää Beanit härkäpapumuru ja mausta 2 tl oreganoa.

3. Vieritä auki 1 pizzataikina ja mukana tuleva leivinpaperi työtasolle.

4. Levitä pizzataikinalle 1 purkki pizzakastiketta ja paistettu muru. Ripottele päälle hieman kuivattua oreganoa ja ½ pussia juustoraastetta. Nosta pizza kuumalle pellille leivinpaperin avulla ja paista uunin keskitasolla 12-15 min, kunnes se on kypsä.

5. Kuori ja halkaise 2 kurkkua. Koverra kurkut ja poista sisus. Leikkaa kurkut paloiksi ja laita kulhoon. Purista ½ limen mehut päälle ja lorauta tilkka oliiviöljyä joukkoon. Mausta ripauksella suolaa.

6. Nosta pizza uunista ja ripottele ruukullinen rucolaa päälle ja tarjoile kurkun kera.

 

Beanit® härkäpapumurupizza ja kurkkusalaattia

Lasten suosikkikassissa tarjottua

Tämä resepti on ollut tarjolla Lasten suosikkikassissa!

Lisää julkaisuja