Beanit Naku sai Sydänmerkin

Kotimaisesta härkäpavusta valmistettu Beanit riisuttiin nakuksi suolasta ja rasvasta, ja uutuus sai Sydänmerkin. Nakumurut ja -suikaleet sopivat siis vielä entistäkin paremmin koko perheelle.

Nyt hurmaa Naku! Ruokakasseihin sujahtaa terveellinen uutuus

Suosittujen Beanit-tuotteiden perheeseen on syntynyt riisuttu jäsen eli naku! Siinä on säilynyt oleellinen: kotimainen kasviproteiini. Pois on heitetty vain suola ja rasva.

”Muissa Beanit-tuotteissa on melko paljon suolaa ja mausteita”, kertoo tuotepäällikkö Noora Vilkki. ”Nyt meillä on tuote, joka sopii koko perheelle.”

Minne muru solahtaa, entä suikale?

Nakulla on Sydänmerkki, joka kertoo sen olevan parempi valinta suolan ja rasvan suhteen. Nakusta haluttiin tehdä muru- ja suikaleversio, jotka sopivat erityyppisiin ruokiin.

”Murulla voi helposti korvata jauhelihan. Paras esimerkki lapsiperheessä on varmasti makaronilaatikko. Sinne muru solahtaa mainosti, samoin kiusauksiin ja kastikkeisiin.”

Meksikolaista, korealaista…

Suikaleille on paikkansa ruuissa, jotka perinteisesti tehdään broilerisuikaleista.

”Wokit, riisin kanssa syötävät kastikkeet ja pastakastikkeet onnistuvat suikaleista.”

Sannan Ruokakassin toimituksissa suikaleista kokataan fajitaksia iloisessa ja värikkäässä Tex Mex -hengessä. Fast & Greenin asiakkaat puolestaan tekaisevat supernopean korealaisen barbecue-bowlin, jonka härkäpapukastike maustetaan päärynällä ja soijalla.

Ytimenä kotimaisuus: Kauhava ja härkäpapu

Suomalaiselle kotikokille kasviproteiineissa tärkeintä on kotimaisuus. Kansainvälisestä nimestään huolimatta Beanit-tuotteet tehdään Kauhavalla, kotimaisesta härkäpavusta. Tuotteen kehittäjä on Verso Foods.

Nykyään Verso kuuluu Beanit- ja Härkis-tuotteineen Raisio-konserniin.

”Raisiolla on aina ollut sama ydin kuin meillä Versolla: haluamme tehdä hyvää maapallolle ja terveydelle”, Noora kertoo.

Raision myötä Verso on saanut toimintaansa ”leveämmät hartiat”.

”Pääsemme näkemään vaikkapa, miten Elovena-tuotteet tehdään. Opimme paljon!”

”Nyt meillä on tuote, joka sopii koko perheelle.

Ehkä tykkäisit myös näistä artikkeleista:

Sannan Ruokakassin toiminta päättyy

Haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme viimeisen 11 vuoden aikana. Näiden vuosien aikana Sannan Ruokakassi on ilahduttanut ja helpottanut tuhansien arkea. Toimintamme…

Lue lisää

Tilaa, kokkaa ja nauti! Emma Gaalan kotimainen menu nyt Sannan Ruokakassissa

Sannan Ruokakassi sponsoroi kotimaisen musiikin suurinta juhlaa, Emma Gaalaa, joka pidetään perjantaina 6.5. Helsingin Jäähallissa. Gaalassa jaetaan palkinnot vuoden kovimmille…

Lue lisää

Näin teemme arjestasi ihanampaa

Oletko ajatellut, että ihan tavallisista arkipäivistä olisi mukava nauttia hieman enemmän? Ehkä oletkin keksinyt arjen piristämiseen jo monta tapaa: kävelylenkit…

Lue lisää